AJANS-46

Arsası Okul, Yeşil Alan, Park, vs. olan mülk sahiplerine..

haberine 18.12.2016 21:15 Tarihinde Serdar yoldas yazmış;

Sayin yetkili benim varim yokum beylikd
Sayin yetkili benim varim yokum beylikdüzü gürpınar bi ardaydi park alani oldu oyle askida kaldi dilekce verdim daha karşılaşmamış diyorlar cok buyuk haksız lik ne sarta biliyorum nede yapabiliyorum bilgisi olan lutfen bunuda arayin 05415408584

haberine 03.12.2016 18:09 Tarihinde adsız yazmış;

çiçek böcek aşkını , aldatılmış
çiçek böcek aşkını , aldatılmışlıkları , yenilen kazıkları bir tarafa bırakında memleketin sorunlarına el atıverin...

Rayların "melekleri" göz dolduruyor

haberine 02.12.2016 15:41 Tarihinde sergen sözütek yazmış;

Benimde hayalim vatman olmak .
Benimde hayalim vatman olmak .

FLAŞ: Polis'ten 'kaçak' cep telefonu operasyonu!

haberine 26.11.2016 16:28 Tarihinde mahmut yazmış;

merhaba bizim orda kaçak yurdışı tel
merhaba bizim orda kaçak yurdışı telefon satıyolar insaları kazıklıyolar orjinal diye yuturuyolar ne yapabilirim

Cumhurbaşkanı ile Ariel Şaron'u yanyana koyup!..

haberine 21.11.2016 21:39 Tarihinde hasmetp yazmış;

böyle bir haber yok
böyle bir haber yok

Cumhurbaşkanına hakaretvari konuşan sendikacı kim?

haberine 19.11.2016 22:46 Tarihinde hasmet yazmış;

haber ne zaman çıkacak ????
haber ne zaman çıkacak ????

FLAŞ: Kredi mağdurlarına müjde!..

haberine 11.11.2016 21:10 Tarihinde Suat doğan yazmış;

Cezam var kredi çekemiyorum
Cezam var kredi çekemiyorum

'Darbeye Direnen Şiirler' Okuyucusu İle Buluştu!

haberine 09.11.2016 22:21 Tarihinde Teyfik KARADAŞ yazmış;

Bende Kahramanmaraşlıyım.Antolojinin
Bende Kahramanmaraşlıyım.Antolojinin 344. sayfasındaki Onbeş Temmuz şiiri bana aittir.Bilgilerinize.

Tıp Öğrencisi Enis Eren'in cenazesi bulundu!...

haberine 08.11.2016 09:36 Tarihinde Ahmet Eyicil yazmış;

Allah rahmet eylesin. Enis Eren yavrumu...
Allah rahmet eylesin. Enis Eren yavrumuzun hangi nedenle olursa olsun öldürülmesine çok üzüldüm. Suçluların yakalanıp aynı şekilde öldürülmesinden sonra üzüntüm hafifleyebilir. Bu tür cinayetlerin ülkemizde işlenmesinden çok rahatsız oluyorum. Allah kederli ailesine sabırlar versin.

İHH Bin 200 çocuğu sevindirdi

haberine 05.11.2016 23:17 Tarihinde Mahmut Şan yazmış;

Bir de utanmadan törenle dağıtım ha.
Bir de utanmadan törenle dağıtım ha. Olabildiğince gizli yapılması gereken bu yardımları kameraların önünde ahlaksızca gösteriye dönüştüren sefil adamlar. Üç beş giysi ile gururlarını rencide ettiğiniz çocuklardan utanın.

'Yedi Güzel Adam' Müze Çalışmaları Başladı!

haberine 04.11.2016 14:43 Tarihinde ömer baydemir yazmış;

Her Maraşlı gibi benim de lise...
Her Maraşlı gibi benim de lise örenimim sırasında üç yılım bu binada geçti. Nolaydı, bir anket yapıp bu binanın bu işe uygun olup olmadığı araştırılsaydı. Hıristiyan misyonerlerin anılarını simge olarak yansıtan bu bina başkalarının ileriye yönelik anılarını belleklerde canlı tutacaktır.

Büyükşehir, Milli Eğitimle İki Protokol İmzaladı

haberine 01.11.2016 21:56 Tarihinde öğretmen yazmış;

bu protokol imzalanırken masanın...
bu protokol imzalanırken masanın kenarlarında kitap okuyordu.katıldık.Çocukların da bir resmi yayınlanabilirdi.

Gazeteci mi sorumsuz, KASKİ mi sorunsuz?

haberine 01.11.2016 18:05 Tarihinde Yalçın Serdar yazmış;

Şimdi buna haber yaptığınızı mı...
Şimdi buna haber yaptığınızı mı sanıyorsunuz. Sizde medya organısınız sizde kalkın oturduğunuz koltuktan gidin araştırın. Su olayı elbistanda gördük.yöneticiler temiz için diyorlardı ne oldu. yok gazeteci yatığı haber doğru değilse iftiraymış yok sorumsuzmuş ayıp ayıp. sizde yayın organısınız ancak birbirinizi alaşağı etmek için uğraşırsınız.

Gazeteci mi sorumsuz, KASKİ mi sorunsuz?

haberine 31.10.2016 19:35 Tarihinde Murat Dündar yazmış;

sular temiz diyip duruyorsunuz, memleket
sular temiz diyip duruyorsunuz, memleket ishal kusma şikayetinden geçilmiyor.
Birkerede dikkate alıp araştıralım deseniz olmaz mı.
Elbistanda da temiz diyordunuz.

Sakın, beyaz masaya başvuru yapmayın!

haberine 24.10.2016 22:49 Tarihinde asiye akyıldız yazmış;

selam.üsküdar doğancılar semt...
selam.üsküdar doğancılar semt polikinliğnde randovim vardı 13.40 civarılarında idi gec kalıyordum ve üsküdarda marmarayın öünde bi taksiye gitmek istedim 34 TFT 55 PLAKALI arac orda kösede marmarayın köşesinde duryordu.ve mesafe yakın diye alamdı beni.üstelikte hastaydım.böreklerimin ağrısından kıvranıyordum.alaycı bi tavırlada bana ne yapacaksın neeee diye beni azarladı..lütfen rica ediyorum ne erekiyorsa yapılsın.bunu herzman yasıyoruz.yakın mesafe olunca taksiler almyor..taksiciye ne yapılacak gereken yapıldımı diye haberim olsun sizden ricam bu cok teşekürler

Var mı böyle bir şey?

haberine 24.10.2016 19:56 Tarihinde Ali Erhan yazmış;

Ramazan bey harfi harfine katılıyorum
Ramazan bey harfi harfine katılıyorum size kaleminize sağlık.

İştirakler Daire Başkanlığı'na Özdemir atandı...

haberine 24.10.2016 15:23 Tarihinde Mustafa ucar yazmış;

Selamun aleyküm sayın mudurum ben...
Selamun aleyküm sayın mudurum ben ist büyük sehir belediye sinde atletizim yapıyordum iyi dereceleri vardı daha sonra beni spor aş tesislerinde ise başlattilar ve benim askerliğim geldi beni askere gönderdiler askerden döndüm işime başlamak istiyorum beni ise geri almıyorlar ne olur bana yardımcı olun beni şimdi spor aş den tekrar cagirdilar bana diyorlarki sen iştirakler daire baskanligi senin işini halleder bana ordan meyil atmalari taktirde senin işin olur dediler ben makamıniza geldim beni sizinle gorusturmediler bana allah rızası için yardım edermisiniz teşekkürler allaha emanet olun

Toplu taşıma ücretlerine zam

haberine 23.10.2016 00:28 Tarihinde Serdar ahmet yazmış;

Zam gelmiş kimlerin umrunda...
Zam gelmiş kimlerin umrunda belediyeliye beleş polise ve onlarla binen herkese beleş vs vs beleş binmeyen yok onlara düşen payıda biz ödüyoruz.

Toplu taşıma ücretlerine zam

haberine 20.10.2016 13:32 Tarihinde AKİF ÇAKIROĞLU yazmış;

İSTANBULDAKİ FİYATLARIMI UYGULUYORSUN
İSTANBULDAKİ FİYATLARIMI UYGULUYORSUNUZ... BU KAÇINCI ZAM.. ASKERİ ÜCRETLİ NE YAPSINN...

Yurt Öğrencileri Camide!

haberine 15.10.2016 10:51 Tarihinde Ahmet KARATUT yazmış;

Gavur turist bile camiye giriş adabı...
Gavur turist bile camiye giriş adabı biliyor.başını kollarını saygı gereği kapatıyor.eğer bu gençler cahil ve bilmiyorsa da başındaki/başındakiler de mi cahil...bu kadar olmaz.Yazık ediyorsunuz.yuh olsun size.Bırakın şu mukaddesatımıza vurmayı.Allah aşkına yapmayın

««   1    2    3   4   5    6    7    8    9    10    »»



  • Google+
  • fb
  • tw
  • yt
  • rss
Gizlilik Kuralları

UYARI !
Internet sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır. Haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması önceden yazılı izin gerektirir. Ancak; internet ortamında ise kaynak gösterilmek koşuluyla yeniden yayımlanabilir.


Telefon & Fax : +90 (344) 235 0643

kanal46.com aa  iha abonesidir.