Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı sivil trafik ekipleri denetim yaparak, kural ihlali alkollü ve abartı egzoz ile çevreyi rahatsız eden sürücüler hakkında cezai işlem uyguluyor.

Kahramanmaraş Emniyeti Trafik Şube Müdürlüğü, sivil trafik polisi uygulamasıyla kural ihlali yapan sürücüler anında tespit edilip cezai işlem uygulanıyor. Sivil ekipler, kurallara uymayan araç sürücülerini polisleri görüp kaçan alkollü araç kullananları yakalayarak sürücülere cezai işlem uygulanıyor. Kentin çeşitli yerlerinde görev alan sivil polisler özellikle, modifiye araçlar, kasksız motosiklet sürücüleri, alkollü sürücüler abartı egzozlu araçlar ve çevreyi rahatsız eden motosikletler üzerinde uygulama yapıyor.

Kovalamaca sonucu yakalananlar ise objektiflere yansıdı!

Birkaç sürücü sivil ekiplerden kaçması sonucu yakalanınca cezadan kurtulamazken ehliyetlerinede el konuldu!

Ekipler eksiği olan araçlara cezai işlem uyguluyor ve otoparka çekiyor.

Öte yandan Kahramanmaraş Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü sivil ekipler bugün 1 saatte yaklaşık 13 araç’a cezai işlem uygulayıp 8 kişinin ehliyetine alkolden el koyarken toplamda ise sürücülere 38 bin lira ceza kesti! Sivil trafik ekiplerinin ise her an her yerde uygulamada oldukları öğrenildi!