Anında Otomobil Servisi Speedy Kahramanmaraş'ta hizmete açıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı üzerinde hizmet verecek olan Speedy Kahramanmaraş'ın açılışı, TBMM Başkanvekili Nevzat Pakdil, Ak Parti milletvekilleri Fatih Arıkan ve Veysi Kaynak, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz ve Speedy Genel Müdürü Gür Yalman tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Yalman, hedeflerinin Anadolu'ya yayılmak olduğunu belirterek, Kahramanmaraşlılara hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

İşletme sahibi Ali Şirikçi ise toplam 800 metre kare kapalı alanda faaliyet göstereceklerini ifade ederek, Kahramanmaraş servisinde tüm lastik markalarının satış, kontrol ve bakımları, motor, vites kutusu ve hidrolik yağı, periyodik bakımlar, akü ve elektrik, fren, amortisör, egzoz, klima kontrol ve bakımları gerçekleştirileceğini söyledi.

SPEEDY TÜRKİYE GENEL MÜDÜRÜ GÜR YALMAN:

''ANADOLU'DA BÜYÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ''


Hızlı Otomobil Servisi Şirketi Speedy'nin Türkiye Genel Müdürü Gür Yalman, Anadolu'da büyümeye devam edeceklerini söyledi.

Yalman, kriz döneminde ciddi müşteri arttırdıklarını belirtti. Anında otomobil servisi konseptinin özellikle Avrupa'da çok yaygın olduğunu hatırlatarak, Speedy olarak 2002 yılından bu yana Türkiye'de hizmet verdiklerini ifade eden Yalman, şöyle konuştu:

''Speedy 15 ülkeye yayıldı ve 2 bin 500 servis noktasının bulunuyor. Her marka araca hizmet veriyoruz. Speedy genelde müşterinin pazarda, yetkili servislerde ve tamirhanelerde bulamadığı çözümlerin birleşimi.

Orijinal ve garantili ürün kullanıyoruz. Ayrıca müşterilerimize baştan fiyat veriyoruz. Bu pazarda hızlı olduğu için avantajlı olduğumuzu düşünüyoruz. Çünkü bugün insanların pek vakti yok. Yaptırdığı işlemi de emin ellerde yaptırmak istiyor. Yeni araç almaktan ziyade mevcut aracının daha uzun süre kullanmasını istiyor. Türkiye'de de zaten aracını uzun süre kullanmak gibi bir trend başladı. Speedy'nin de bunu destekleyen bir yapısı var.''

Yalman, Speedy'nin 2002 yılında Türkiye'ye geldiğini ve o günden bu güne hızlı bir şekilde büyüdüğünü vurguladı.

İki konseptle büyüdüklerini, bunlardan bir tanesinin hızlı araç bakım servisi diğerinin ise lastikle ilgili bölüm olduğunu ifade eden Yalman, şunları kaydetti:

''Şu anda 200 noktada hizmet veriyoruz. 45 değişik ile yayılmış durumdayız. Bu yayılma hızlı devam ediyor. Anadolu'da bu tarz gelişmeye başladı. Firma olarak Anadolu'da büyümeye devam edeceğiz ve Şanlıurfa ile Sivas'ta yeni noktalar açılacak. Speedy gibi şirketler kriz döneminde parladı. Çünkü insanlar bu kriz ortamında harcamalarını kısıtlıyor. Örneğin yeni araba almıyor, mevcut arabasının bakımına önem veriyor. Gereken bakımlarının periyotunu uzatmaya çalışıyor.

Ayrıca fiyatlarımızın uygunluğu da ciddi bir avantaj oluşturuyor. Gerçekten iyi sonuçlar aldık. Bu anlamda kriz döneminde ciddi müşterimi artımı oldu. Bundan faydalandık. Bunun avantajlarını gördük. Her giren müşteriyi memnun etmek bizim hedefimizdir. Rakamsal hedeften ziyade bulunduğumuz noktada kendimizi iyi tanıtarak müşteri memnuniyetini düşünüyoruz. Sayıdan ziyade kaliteli hizmet ortaya koymak istiyoruz.'' (www.kanal46.com)

SPEEDY KAHRAMANMARAŞ - Mehmet Akif Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Bulvarı No: 108 (Yeni Sanayi Sitesi Karşısı) Tel.: 0.344. 236 15 50 KAHRAMANMARAŞ