TTNET, kullanıcılarına uygun ödemelerle Dell, Exper ve Samsung marka beş ayrı bilgisayar modeli sunuyor. Ayda 19,99 TL'den başlayan bilgisayarların internet kullanımını da artıracağı öngörülüyor.

Kampanya kapsamında taksitler 24 veya 36 ay seçenekleri ile TTNET ve ADSL faturalarına yansıtılıyor. Peşin ödeme olmadan, kredi kartına ihtiyaç duymadan bilgisayar alma imkanı elde ediliyor.

Bilgisayarı ve internet erişimi olmayan tüketiciler, TTNET'in başlattığı kampanya dâhilindeki bilgisayar modelleri arasından kendilerine en uygun seçeneği belirleyerek kolayca satın alabilecek. Böylece internetin sınırsız dünyasında dolaşabilecek.

TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Murat Onuk konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Ülkemizde herkesin bilgisayar sahibi olmasını ve internet kullanımıyla diledikleri her bilgiye rahatça erişebilmelerini hedefliyoruz. Yaptığımız ilk bilgisayar kampanyası tüketicilerden büyük ilgi gördü. Bu kampanyamızla ise çok daha geniş kitlelere ulaşacağımız kanısındayız. Çünkü müşterilerimize oldukça avantajlı seçenekler sunuyoruz. Özellikle internetle yeni tanışan ve düzenli internet kullanımına ihtiyacı olmayanlara yönelik olarak tasarladığımız 'Günlük İnternet Paketi' de bu amaca hizmet ediyor. Türkiye'de ilk kez günlük internet dönemini başlatan ve tüketicilere internete bağlandıkları kadar ödeme olanağı sunan 'Günlük İnternet Paketi'nde kısa süre önce bir kampanya başlattık. Böylece TTNET aboneleri yılsonuna kadar aylık 1TL ve bağlanılan gün için 2TL ödeyerek 1Mbps hızında ve günlük 500 MB kotalı internet erişimine sahip olabiliyorlar." dedi.

Onuk, "Bugün GFK raporlarına göre TTNET, Türkiye'de bilgisayar satışında tüm satış kanalları içerisinde yüzde 9,4; GSM ve sabit operatörleri kapsayan telekomünikasyon sektörü içerisinde yüzde 82 pazar payına sahip. Bu rakamlar yaptığımız kampanyaların ulaştığı başarının en önemli göstergesi. Bilgisayar pazarında söz sahibiyiz ve düzenleyeceğimiz yeni, avantajlı kampanyalarla bu alanı daha da çok sahipleneceğiz."ifadelerini kullandı.

Kampanya kapsamında yer alan modeller ve ödeme seçenekleri şöyle:

Marka/Model 36 Ay Taksit / 24 Ay Taksit

Samsung N150 Netbook 19,99 TL / Ay 28,99 TL /Ay
Exper Active Desktop 24,99 TL / Ay 35,99 TL / Ay
Dell Inspiron Notebook 1545 29,99 TL / Ay 42,99 TL / Ay
Exper Diamond Desktop 30,99 TL / Ay 44,99 TL / Ay
Dell Inspiron Notebook 15R 40,99 TL / Ay 58,99 TL / Ay