Alanya Kahramanmaraş’lılar Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu tarafından organize edilen tanışma ve dayanışma gecesi Alanya’nın en gözde mekanı olan Köşk Restaurant’ta düzenlendi.
88. yıldönümünü kutladığımız 12 Şubat Kurtuluş Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen tanışma ve dayanışma gecesine Alanya’da yaşayan yaklaşık 500 kadar Kahramanmaraşlılar katıldı.
Bu yıl 9.su yapılan dayanışma ve tanışma gecesine Kahramanmaraş Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı (KMESOB) Ahmet Kuybu, Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş ve Fırıncılar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Mayuncur’da katıldı.
Düzenlenen geceye saygı duruşuyla başlandı. Saygı duruşunun ardından Kahramanmaraş’ın şanlı tarihi okunarak duygusal anlar yaşandı.
Daha sonra gecenin anlam ve önemi hakkında bir konuşma yapan Alanya Kahramanmaraş’lılar Kültür ve Dayanışma Derneği Komite Başkanı İsmail Erşahan, etkinliğe katılan tüm Kahramanmaraş’lılara teşekkür etti.
Erşahan; “Alanya’da yaşayan Kahramanmaraşlılar olarak, Alanya Kahramanmaraş’lılar Kültür ve Dayanışma Derneği adı altında birleşmiş durumdayız. Kahramanmaraş’ımızın adını Alanya’da da en güzel şekilde duyurmaktayız. Bu tür etkinlikler düzenleyerek birbirimize olan bağlılığımızı devam ettiriyoruz. Bundan dolayı Kahramanmaraş’lı olmaktan dolayı gurur duyuyorum” dedi.
Geceye katılan KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu ise yaptığı konuşmada, “sizlere Kahramanmaraş’tan selam getirdim” dedi.
Kuybu; “Bizler Kahramanmaraş’ın adını her tarafta duyurmaktan son derece mutluyuz. Bu tür etkinlikler ne kadar fazla yapılırsa, bağlılığımızda o kadar artmış olur. Tanıtımımız için ne yapmak gerekiyorsa biz buna hazırız. Burada olmaktan büyük bir mutluluk duydum’ dedi.
Daha sonra ki yapılan konuşmaların ardından Yönetim Kurulu geceye katılan misafirlere tanıtıldı.
Yapılan konuşmaların ardından Maraş’a özgü yemekler canlı müzik eşliğinde misafirlere ikram edildi.
Geceye çok sayıda Alanya’da yaşayan Maraşlıların haricinde Alanya belde belediye başkanları ve çok sayıda seçkin davetli topluluğu katıldı.
Geceye katkılarından dolayı KMESOB Başkanı Ahmet Kuybu’ya Alanya Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Kahramanmaraş Fırıncılar Odası Başkanı Erol Güneş’e de Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Ahmet Sert tarafından plaket verildi.
Alanya Köşk Restaurant’ta saat 18.30’da başlayan gece, geç saatlere kadar samimi ve sıcak bir ortamda devam etti. (www.kanal46.tv)
Bir başka olur 'Maraşlılar Gecesi'
Trend Haberler

Kahramanmaraş'ta o mahallenin ismi değişti, vatandaşlar şaşkına döndü!

AK Parti İl Başkanı Gül'den 'Tevfik Tepebaşı' açıklaması: Müteahhidin yakınları bile oturamayacak

Kabine sil baştan! Ayrılması muhtemel isimler belli oldu: 5 bakanın koltuğu sağlam

Kahramanmaraş'ta doğalgaz faturası kabusuna son

Kahramanmaraşlı vatandaş 'Recep Tayyip' olan ismini değiştirdi

Kahramanmaraş'ta tüp fiyatları cep yakıyor
Ekonomiden memnun musunuz?
Ankete Katıl