Adana'da, üç ayrı evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldıktan sonra yakalanan ancak tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalan zanlı, aynı gün cep telefonu çaldıktan sonra yine yakalanınca tutuklandı.


Tuna N. (28), merkez Yüreğir ilçesinde üç evin balkonundan kadın iç çamaşırı çaldıktan sonra polis tarafından yakalandı. Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Tuna N., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


İç çamaşırı fetişisti olduğu öğrenilen Tuna N., serbest kaldıktan sonra bir dövmeciye giderek burada cep telefonu çaldı. İşyeri sahibi yerine geldiğinde cep telefonunun olmadığını görünce durumu polise haber verdi.


Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerasında yaptıkları incelemelerde failin, bir önceki gün iç çamaşırı hırsızlığından adliyeye sevk olan Tuna N. olduğunu belirledi. Polis tarafından evine girerken yakalanan Tuna N.’nin üzerinden çaldığı cep telefonu çıktı.


Emniyete götürülen Tuna N., sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Tuna N., çıkarıldığı mahkemede bu kez tutuklanarak cezaevine gönderildi. (İHA)