Adana’da sokak hayvanlarının karnını doyurmak amacıyla yardım konseri düzenlenecek. Konsere biletle değil, kedi maması yada köpek maması getirilerek girilebilecek.


Etkinliğin organizatörlerinden Buğra Krvestrebzine, sosyal sorumluk içeren bu konseri dinlemek isteyenlerin girişte biletle değil, kedi ya da köpek maması getirmelerinin yeterli olacağını söyledi. Etkinliğe katılan grupların sahneye çıkmak için herhangi bir ücret almadıklarının altını çizen Krvestrebzine, “Gelenlerden herhangi bir maddi talebimiz yok. Sahneye çıkan gruplar para almıyorlar sadece ufak tefek masrafları karşılanıyor. Mesela il dışından gelen grupların derneklerden yardım alarak yol masraflarını karşıladık” dedi.


“MAMA GETİRMEYEN İÇERİ ALINMAYACAK”


Buğra Krvestrebzine, mama getirmeden gelenlerin katiyen içeri alınmayacaklarının da altını çizdi.


Sokak Dostları Derneği (SDD) Başkanı Dr. Hakan Eren, bu tür organizasyonları sonuna kadar desteklediklerini belirterek, “Sokakta yaşayan dostlarımız için mama toplamak amacıyla düzenlenecek konserde 5 farklı müzik grubu ile hem zevkle vakit geçirebileceğiz hemde gerçekten büyük miktarda mama toplayabileceğimiz bir gün geçireceğimizi umuyorum. Unutmayalım ki toplanan her mama sokaklarda yaşamak zorunda bırakılan sahipsiz canlarımızın karnını doyurmamızı sağlayacaktır. Biz dernek olarak bütün üyelerimizle birlikte sokaktaki canlarımızın yanında olabilmek için orada olacağız herkesi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.


Konserler, 23 Mart Pazar günü saat 13.00’da La Noche Bar & Cafe’de 5 müzik grubunun katılımıyla düzenlenecek.(İHA)