AK Parti Malatya İl Teşkilatı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ile 13 ilçe belediye başkanlığı ve belediye meclis üyeliği adaylarının kesin listesini İl ve İlçe Seçim Kurulları'na teslim etti.


30 Mart 2014 tarihindeki mahalli seçimlerde Büyükşehir ve İlçe Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis Üyelikleri için belirlenen kesin ve sıralı aday listeleri, bugün İl ve İlçe Seçim Kurulları'na teslim edildi.


AK Parti Malatya İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, “Belediye başkan adaylarımızın belirlenmesi çalışmalarında olduğu gibi Belediye Meclisi adaylarımızın belirlenmesi için de Malatya il teşkilatımızda oluşturduğumuz komisyonlar, il başkanı olarak ben, milletvekillerimiz, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı adayımız, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, ilçe koordinatörlerimizle her ilçeyi tek tek görüşerek adaylarımızı belirledik. İl Koordinatörümüz ve AK Parti İstanbul Milletvekilimiz Osman Boyraz da üç gündür Malatya'da. Kendisi de seçim çalışmalarımıza katıldı ve bugünde şahsının da katılımlarıyla Belediye Meclis Üyesi aday kesin listeler, İlçe Seçim Kurulları'na teslim edildi. Ben bütün adaylarımıza başarılar diliyorum” dedi.(İHA)