Adıyaman'da bir vatandaş doktor eksikliğine dikkat çekmek için imza kampanyası başlattı.


ADIYAMAN (AA) - Gölbaşı ilçesinde bir vatandaş Gölbaşı Devlet Hastanesinde doktor eksikliğine dikkat çekmek için imza kampanyası başlattı.


İlçede yaşayan Mehmet Uçar, kapı kapı dolaşarak imza topluyor.


Uçar, gazetecilere yaptığı açıklamada, imza kampanyası başlattığını belirterek, kapı kapı dolaşarak 2 binden fazla imza topladığını söyledi.


 İlçedeki doktor eksikliğinin her yerde konuşulması üzerine, bu kampanyayı başlattığını dile getiren Uçar, ilçedeki güncel konulardan birisinin Gölbaşı’ nda uzman hekimlerin sayısının az oluşuna dikkat çekmek için uzun zamandır düşündüğü imza kampanyasını başlatmaya karar verdiğini ifade etti.


Kampanyayı bireysel olarak başlattığını anlatan Uçar, şunları kaydetti:


"Bu kampanyaya başlarken de şu anda da bireysel olarak mücadele vermekteyim. Hiçbir şekilde kamu kurum ve kuruluşlarından, siyasi partilerden ya da derneklerden yardım almaksızın devam etmekteyim. Bir tür sosyal sorumluluk almış bulunmaktayım, iyide olmuş. Keşke daha önceleri yapsaydım. Özellikle fotokopi konusunda yardımda bulunan esnaflarımıza huzurlarınızda teşekkürü bir borç biliyor ve ne kadar teşekkür etsem azdır. 


Bir nebze de olsa halkımızın adına bir şeylere vesile olabilirsem ne mutlu bana. Tek amacım birilerini rencide etmeden, bireysel başladığım kampanyanın halkımızın tercümanı olmasıdır. Halkımızdan ricam kampanyaya duyarsız kalmasınlar. İnşallah muvaffak oluruz. Güzel ilçemiz her şeyin en güzeline layıktır.  Kayda değer işlerin yapılmasını istiyoruz. Böylesine önemli bir güzergah üzerinde bulunan ilçemize aslında tam teşekküllü trafik hastanesi yakışır"


(AA)