Gaziantep’te iki şüpheli şahsın uzun namlulu silah bulundurduğu ihbarını alan polis alarma geçti. Kovalamaca sonucu şahısların ara sokağa attığı bir adet pompalı tüfek ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, Etiler Mahallesi'nde gece geç saatlerde iki şüpheli şahsın uzun namlulu silahla bölgede gezdiği ihbarını alan polis harekete geçti. Bölgeyi ablukaya alan polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Bölgede yapılan araştırmalar sırasında polis iki şüpheliyi kaçarken fark etti. Kovalamaca sırasında ellerindeki silahı atan şüpheliler ara sokaklarda izlerini kaybettirmeye çalıştı. Polis yere atılan silahın bulunduğu sokakta çevre güvenliği alırken şahısları yakalamak için de çalışmalarını sürdürdü. Kovalamaca sonucu bir şüpheli kısa sürede yakalandı.


Bu sırada olay yerine kimse yaklaştırılmazken, olay yeri inceleme ekipleri çağrıldı. Sokakta inceleme yapan polis atılan silah üzerinde büyük bir titizlikle inceleme yaptı. Pompalı tüfek olduğu anlaşılan silah incelenmek üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Polis yakaladığı şüpheliyi sağlık kontrolünden geçirdikten sonra ifadesini almak üzere emniyet müdürlüğüne götürürken, eşkali belirlenen diğer şüphelinin yakalanması için de çalışmalarını sürdürüyor.(İHA)