Büyükşehirde önemli değişikliklerin olduğu kritik toplantı yaklaşık 1 saat önce sona erdi. İkinci yol haritası planına göre kadroda önemli değişikliklere gidildi. Buna göre Kültür ve Spor Daire Başkanı Cevdet Kabakçı görevinden alınarak yerine eski teftiş kurulu üyesi Önder Kırsoy getirildi. Eski Genel Sekreter Yardımcısı Bedri Akkaya Mali Hizmetler Şube Müdürü, yine eski genel sekreter yardımcısı Harun Buz Ruhsat Şube Müdürü, eski Mezarlıklar Daire Başkanı Emir İsmail Demir Mezarlıklar Şube Müdürü, eski Fen İşleri Daire Başkanı Onur Erdi ise, Makine İkmal Şube Müdürü oldu.

SON GENEL SEKRETER YARDIMCISI İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Öte yandan Basın Yayın Şube Müdürlüğü gibi kritik önem taşıyan müdürlüklerin bağlanacağı Genel Sekreter Yardımcısı için eskiden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesinde çalışmış bir isme teklif götürüldüğü öne sürüldü. Teklif götürülen ismin görevi kabul edip etmeyeceği beklenirken, kabul etmesi halinde yol planının hazır olduğu, etmemesi halinde B planına geçileceği bildirildi.

DEĞİŞİM MEMURLARA KADAR SÜRECEK

Belediye kadrosunu uyumlu ekipler ile bezeyen Başkan Güngör’ün, değişime devam edeceği Şube Müdürlüklerinin bir kısmı için uygun isimlere ise teklifler götürüldü bildirildi. Müdürlerden sonra ise memur kadrosuna kadar değişimin süreceği bildirildi.