Kasım ayı başında yaptırdığı Covid 19 testinin pozitif çıkması sonucu önce evde tedaviye başlayan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün durumu ağırlaşınca Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesine kaldırılmıştı.

Yaklaşık 5 gündür hastanede yoğun ve ağır geçen süreci atlatan Başkan Güngör, sosyal medya hesabı Twitter’den hastaneden taburcu olduğunu ve tedavisine evde devam ettiğini bildirdi.

Güngör paylaşımında; “Kıymetli Hemşerilerim; Covid 19 hastalığım sebebiyle bir süredir Necip Fazıl Şehir Kısakürek Hastanesinde süren tedavim tamamlandı ve taburcu oldum.

Bu süre boyunca ilgi ve alakalarını esirgemeyen İl Sağlık Müdürümüz Uzm. Dr. Ali Nuri Öksüz’e, Necip Fazıl Kısakürek Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Vehbi Şirikçi’ye, tüm doktorlarımıza ve kahraman sağlık çalışanlarımıza en kalbi şükranlarımı sunuyorum.

Evde tedavim bir süre daha devam edecek. Destek ve dualarını her daim hissettiğim değerli hemşerilerime saygılarımla”

Yaklaşık 15 gündür süreci yoğun şekilde geçiren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımız Hayrettin Güngör’e ve tüm hastalarımıza Kanal 46 Ailesi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.