Kahramanmaraş Belediyesi, okul yaptıracak hayırseverlere arsa tahsis edecek. Yeni yılın ilk meclis toplantısında konuya değinen Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, arsa tahsisi yapmak için hazır olduklarını ifade etti.

Poyraz, "Hayırsever işadamlarımız, vatandaşlarımız okul yapacaklarsa yer sorunumuz yok, bu konuda isteyen herkese yardımcı olabiliriz. Okul yaptıracak hayırseverlerimize buradan çağrıda bulunuyorum, siz yeter ki istekli olun. Belediye olarak şehrin her yerinde yer konusunda yardımcı olabiliriz. Hayırseverlerimizden yeter ki talep gelsin okul yaptıracak olsunlar, arsa bulmak sorun değil." dedi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve hayırseverlerin yaptırdığı okulların bahçe, parke taşı döşemesi ve yağmur suyu drenaj hattı yapımlarının belediyenin asli görevleri arasında yer aldığını da ifade eden Başkan Poyraz, bugüne kadar bu tür yardımlarla pek çok eğitim kurumuna da birebir destek olduklarının altını çizerek cami, sağlık ocağı ve hastanelere de aynı hizmeti götürdüklerini anlattı. (CİHAN - www.kanal46.com)