Kahramanmaraş’ta sosyal ve kültürel konularda faaliyet gösteren Merdan Ahlak Kültür ve Çevre Derneği, Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri çerçevesinde, En Sevgiliye Mektup Yazma Yarışmasının bu yıl 8.sini düzenliyor. Dernek yetkilileri konuya ilişkin olarak aşağıdaki basın duyurusunu yayınladı.

Konuyla ilgili duyuru şöyle:

Amacımız; “O'nun ahlakı Kur'an'dı” ana temasıyla Peygamber Efendimiz (SAV)'in güzel ahlakını, yüce kitabımız Kur'an-ı Kerimin ışığında, duru dingin bir kalp ile okuyup anlayarak, özellikle gençlerimizin hayat tarzı olarak kendilerine model alabilmelerine yardımcı olmaktır.

Bu amaçla düzenlediğimiz “O'nun Ahlakı Kur'an'dı” konulu yarışmamız; İlköğretim 1. kademe, İlköğretim 2. kademe ve lise öğrencileri olmak üzere 3 kategoriden oluşmaktadır.

Yarışmaya katılan öğrencilerin, eserlerini en geç 28 Şubat 2009 saat:17.00'ye kadar elden, posta veya e-mail yolu ile derneğimize ulaştırmaları gerekmektedir.

Gönderilen eserler; her kategori için öğretmen ve akademisyenlerden oluşan 3 ayrı jüri tarafından değerlendirilecektir.

Değerlendirme neticesinde,

Lise öğrencileri arasında dereceye girenlerden;
1.'ye Umre
2.'ye Bilgisayar
3.'ye Bisiklet ödülleri verilecektir.

İlköğretim 1. ve 2. kademe öğrencileri arasında dereceye girenlerden;
1.'lere Bilgisayar
2.'lere Dijital Fotoğraf Makinesi
3.'lere Bisiklet
ödülleri verilecektir.
Ayrıca 4.ler için M.Es'ad COŞAN (Rh.a) Özel Ödülü ve mansiyon ödülleri olacaktır.

Ödüller; 7 Mart 2009 tarihinde düzenlenecek olan En Sevgili'ye Davet 8 Programında verilecektir. Her yıl olduğu gibi bu yıl da, öğretmen, veli ve öğrencilerimizin ilgilerini bekliyor, yarışmaya katılacak tüm öğrencilere başarılar diliyoruz.

Detaylı bilgi için www.merdancevre.com adresini ziyaret edebilirsiniz.