Geleceğimizin teminatı ve toplumsal yapımızın temeli olan gençler ve çocukların güvenli ortamlarda eğitimlerini sürdürmeleri için Kahramanmaraş Valiliği, Kahramanmaraş Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından "Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi"nin protokolü, Erkenez İlköğretim Okulunda 2010-2011 eğitim öğretim yılı açılış programında törenle imzalandı.

"Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi" ile ilimiz merkezinde bulunan ilköğretim ve liselerle ilgili öğrenci ve okul güvenliği konusunda neler yapılabileceğini belirlemek, ortaya çıkabilecek sorunların çözümüne yönelik birlikte çalışma yapmak, okullarda güvenlik ve asayiş sorunları ile ilgili hızlı ve verimli hizmet vermek, kurumlar arası işbirliği yapılarak çocukların suç ve zararlı alışkanlıkdan korunup, güvenilir bir ortamda eğitim görmesi amaçlanıyor.

"Güvenli Okul Güvenli Eğitim Projesi" Vali Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Milli Eğitim Müdürü Tahsin Nas ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sadettin Yıldız tarafından imzalandı. (Valilik - www.kanal46.com)