Gülderen Kreşlerinden Gülderen (2) Şubesi Yıl Sonu etkinliği düzenledi. Etkinlikte çocuklara sorulan bazı sorular da sergilendi. Miniklerin verdiği cevaplar ise, okuyanları hem düşündürdü, hem de güldürdü.


Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren, Gülderen Kreşlerinden Gülderen(2)şubesi her yıl olduğu gibi bu yılda yıl sonu etkinliklerini devam ettiriyor.


Etkinlikte miniklere sorulan bazı sorular da sergide yerini aldı. Bunlardan bazıları ise şöyle, “Peygamber Efendimiz evinize gelse ne yapardın?” Miniklerden bazıları, mantı ikram ederdim derken, bazıları da parka giderdim diyor. Bir başka soruda ise, “Yağmur damlası olsanız nereye düşmek isterdiniz?” Sorusu oldu. Bu soruya da miniklerden bazıları ailemin üzerine düşerdim derken, bazıları da ağabeyimin üzerine cevabıyla hem güldürdüler, hem de düşündürdüler.


Kreş Müdürü Ahmet Söyler ise sergiyle ilgili, uzunca bir eğitim maratonunu güzel bir şekilde tamamalamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Söyler, ayrıca Kurs eğitmenlerine de emeklerinden dolayı teşekkür etti.


Sergi ailelerden hayli ilgi görürken, üç gün açık kalacak olan sergi Cumartesi günü kapanıyor.