29 Mart 2009 Pazar günü yapılan yerel seçimlerde MHP Kahramanmaraş Belediye Başkan adayı olan ancak seçimi kazanamayan Mustafa Daşcı, memuriyet yaşamını artık Ankara’da sürdürecek.

Uzun yıllardır sürdürdüğü Kahramanmaraş Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi müdürlüğünden 1 Aralık 2008 tarihinde istifa ederek, 1999’da aday olduğu MHP’den yeniden Belediye Başkan adayı olan Daşcı’nın yerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından müdür ataması yapılmıştı.

AK Partili Mustafa Poyraz’ın 128 bin oy ve yüzde 64.88’lik oy oranı ile yeniden Kahramanmaraş Belediye Başkanı seçilmesi ile ikinci kez seçimden umduğunu bulamayan Mustafa Daşcı, seçim sonrasında yaptığı açıklamada eğitimcilik yaşamına devam edeceğini ifade etmişti.

Çocuklarının üniversite tahsilini yapmakta olduğu Ankara’yı tercih eden ve ilk ataması Atatürk Teknik, Anadolu Meslek ve Meslek Lisesi Müdürü olarak yapılan Daşcı, daha sonra Yenimahalle Anadolu Teknik Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürlüğü görevine getirildi.

Gazeteci Mustafa Şirin’in telefonla görüşerek yeni görevinden dolayı kutladığı Mustafa Daşcı, tüm Kahramanmaraş halkına selam ve saygılarını gönderdi.

Kanal 46 olarak bizler de kendisini yeni görevinden dolayı tebrik ediyor, başarılar diliyoruz...(www.kanal46.com)


YASAL UYARI: HABER METNİ İLE FOTOĞRAFLARIN BASIN-YAYIN ORGANLARI VE İNTERNET SİTELERİ TARAFINDAN 'KANAL 46' ADI KAYNAK VE MAHREÇ GÖSTERİLSE DAHİ İZİNSİZ OLARAK İKTİBAS EDİLMESİ KESİNLİKLE YASAKTIR. BU YASAĞA UYMAYANLAR İDARİ VE MALİ CEZALARI PEŞİNEN KABUL ETMİŞ SAYILIRLAR. KANAL 46 BU KONUDAKİ TELİF VE YAYIN HAKLARINI SAKLI TUTAR.. KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR...