Afşin-Elbistan İşletme Müdürlüğü’nde (AEL) 15 yılını dolduran personele plaket verildi.


KAHRAMANMARAŞ (AA) - Afşin-Elbistan İşletme Müdürlüğü’nde (AEL) 15 yılını dolduran personele plaket verildi.


AEL memur site misafirhanesi’nde gerçekleştirilen programda 1998 yılında işletmede göreve başlayan 131 işçiye plaket verilerek kol saati hediye edildi.


AEL İşletme Müdürü Ahmet Yaldız, düzenlenen etkinliğin işletmenin kurulmasından bu yana geleneksel hale getirildiğini belirtti.


İşletmede 15'nci yılını dolduran personelin vermiş olduğu emeklerden dolayı plaket ile ödüllendirildiğini anımsatan Yaldız, şunları kaydetti:


"İşletmemizdeki işleri elimizden geldiğince iyi yönde götürmek, mevcut çalışanlarımızın daha huzurlu bir ortamda olması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Tüm çabamız çalışanlarımıza daha güvenli ve daha sağlıklı bir işletmeyle yarınlara gitmek ve bölgenin ekonomisine katkı sağlamak yönündedir. Bu çabalarımızın iyi yönde olanlarını takdir edersiniz. Eleştirileriniz de olursa dinlemeye hazırız. Ufak hediyemizi de evinizin bir köşesine asarsınız”


Maden-İş Sendikası Elbistan-Afşin Şube Başkanı Adil Bölükbaşı da 15 yıllık jübile için toplandıklarını belirtrek, "Önümüzdeki günlerde üretimimizi arttırarak daha güzel günlere doğru yolumuza devam edeceğiz. Biz isim yapma peşinde değil, hizmetkarız bizler ufkumuzu geniş tutarak mücadele etmek peşindeyiz”dedi.


Konuşmaların ardından 15 yıl kıdemi alan işçilere plaketleri ve hediyeleri takdim edildi


(AA)