Bu sene beşinci yılını kutlayan AnadoluJet, Kahramanmaraş uçuşlarını başlattı. Ankara–Kahramanmaraş karşılıklı seferleriyle Kahramanmaraş’ı da uçuş ağına ekleyen marka, 54 TL’den başlayan fiyatlarla Anadolu’yu birbirine bağlamaya devam edecek.


Halkın havayolu AnadoluJet, uçuş ağını genişletmeye devam ediyor. Destinasyonlarını belirlerken yolcularının talep ve isteklerini her zaman göz önünde bulunduran AnadoluJet, şimdi de Kurtuluş savaşındaki direnişiyle İstiklal Madalyası alan Kahramanmaraş’a uçmaya başladı.


Halktan yoğun ilgi gören Ankara – Kahramanmaraş karşılıklı seferleri; Ankara’dan her gün 12:15 Kahramanmaraş’tan ise 13:55 saatlerinde gerçekleştiriliyor. AnadoluJet, dövme dondurması ve yerel şirketlerin azmi ile ünü başta Japonya, ABD, Avustralya ve Dubai’ye yayılan şehri bundan sonra düzenlediği direk seferler ile önce Ankara’ya oradan da minimum bekleme süreleriyle tüm yurda ve dünyaya bağlıyor.


149 yolcu kapasiteli uçaklarla gerçekleştirilen AnadoluJet’in Ankara – Kahramanmaraş uçuşları, 27 Ekim 2013 Pazar Günü yapılan ilk sefer ile başladı. Geleneksel su takı içinden geçirilerek Kahramanmaraş Havaalanı’na inen ilk AnadoluJet uçağının yolcu ve uçuş ekibini Türk Hava Yolları ve Devlet Hava Meydanları İşletmesi yöneticileri çiçekler ile karşıladı. İlk sefere özel ‘ilk uçuş sertifikası’ verilen yolcular, konforlu ve keyifli bir seyahat geçirdi. Karşılıklı seferler; Kahramanmaraş - Ankara için 54 TL'den başlayan fiyatlarla gerçekleştiriliyor.  


Uçmak artık daha kolay...


Havadaki konforunu ek hizmetleri ile karada da devam ettiren AnadoluJet, Ankara ve Bodrum’da otopark hizmetiylepark sorununa çözüm oluyor. Türkiye’nin herhangi bir noktasına uçacak yolcular, Ankara Esenboğa Havalimanı’nda ve Bodrum Havalimanı’nda bulunan AnadoluJet’in güvenli otoparkına araçlarını bırakarak, seyahatlerini rahatça gerçekleştirebiliyor.


Uygun fiyatlı Havalimanı Ulaşım Hizmeti ile AnadoluJet; Ankara, İstanbul, İzmir, Antalya, Bodrum, Dalaman, Kayseri ve Adana’da havalimanına gidiş ve dönüşlerde yolcularını evlerinin kapısından alarak uçuş saatine yetiştiriyor. Dileyen yolcularına da ekonomik fiyatlarla araç kiralama imkânı sunuyor.


Anadolujet ve uçuşları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.