BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır; “Ümit ederiz ki halkımız bu kez Büyük Birlik Partisinin çağrısına kulak verir ve bu sefer bizi dener”


BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, “Birkaç kişinin yapmış olduğu hareketi tüm partiye mal etmemek gerekiyor” dedi.


BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, BBP’nin Kahramanmaraş’ta yeniden atağa geçtiğini, insanların Büyük Birlik Partisine bu yerel seçimlerde güvenmelerini istedi.


Kahramanmaraş’ta en yakın zamanda sürpriz bir adayla başkan adayını açıklayacaklarını ifade eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Dulkadiroğlu, Oniki Şubatta birçok adayla birlikte yarışa gireceklerini dile getirdi.


Çayır; Elbistan, Göksun, Afşin ve diğer ilçelerde belediyeleri almak için çalışacaklarını ve bu zorlu yolda her geçen günden daha iyi çalışacaklarını belirtti.


Çayır açıklamasının devamında ise şunları söyledi; “ Geçmiş yıllardaki seçim atmosferine baktığımızda oy oranımız bizi dördüncü gösteriyordu ama bu seçimde daha iyi çalışarak yerelde ikinci veya üçüncü olmayı hedefliyoruz. Büyükşehir adayımızı ise en kısa zamanda açıklayarak milletimizin huzuruna çıkaracağız” dedi.


İNSAN İLKELİ OLMALIDIR


Çayır, açıklamasının devamında ise; “ Geçmişte partimizde görev almış birkaç arkadaşımızın başka partiye geçiyor olmasını esefle karşıladım. İnsanlar ilkeli olmak zorundalar, bende aynısını yaparsam toplum beni de kınasın. Bir insan ilkesi, inancı ve inandıkları uğruna bir şey değiştirip menfaati ve makamı ile yetinmelidir. Böyle bir hareket Türk siyasetinde inandırıcılığını aşağılara düşürüyor” dedi.


BBP DÜNDEN DAHA GÜÇLÜDÜR


BBP Geçen seçimlerden sonra dördüncü parti olarak seçimi tamamladı diyen Remzi Çayır konuşmasında; “BBP dünden daha güçlüdür. Çünkü ekibimiz ve ruhumuz tertemiz. Başladığımız bir yolda hiç kimseyi yarı yolda bırakmayız. Bir davamız varsa sonuna kadar o davamız için savaşmaya hazırız. Başkoyduğumuz bu yoldan kimse bizi döndüremez.


Şuan itibariyle birçok arkadaşımız aramıza katıldı. Çünkü yol alacağımız dava yolu zorlu bir yol. Bizde aramıza katılan bu arkadaşlarımızla bu yolda sonuna kadar yürüyeceğimize inanıyoruz. Ümit ederiz ki halkımız bu kez Büyük Birlik Partisinin çağrısına kulak verir ve bu sefer bizi dener” dedi.