Kahramanmaraş’ın doğalgaz dağıtımını yapan ARMADAŞ, başlattığı 10 Taksit Abonelik Kampanyası ile abonelerine kolaylık sağlamayı amaçlıyor.

Mart ayı sonuna kadar devam edecek olan kampanya süresi boyunca abonelik bedeli, peşin fiyatına 10 taksitte ödenebilecek. Çevre dostu, ekonomik ve konforlu bir yakıt olan doğalgazı, Kahramanmaraşlılara 24 saat kesintisiz ve güvenli bir şekilde sunmayı amaçladıklarını altını çizen ARMADAŞ Genel Müdürü M. Uğur Dilipak, daha fazla Kahramanmaraşlının bu imkândan yararlanması için yepyeni bir abonelik kampanyası başlattıklarını dile getirdi.

Kampanyada abonelik bedelinin, peşin fiyatına 10 taksitle ödeneceğini ifade eden Dilipak, şunları söyledi: “2009 Ocak ayına göre doğalgazı şu anda yüzde 37 daha ucuz kullanmaktayız. Bu kış ayları içerisinde doğalgaza yüksek oranda zam yapılacağı ilgili çok çeşitli spekülasyonlar yapıldı. Fakat biz bunları art niyetli insanların bilinçli bir şekilde çıkarttıklarını defalarca söyledik. Bu ve bundan sonraki son bahar aylarında özellikle bu tip söylentilerin olması muhtemeldir. Bizim vatandaşlardan isteğimiz bu tür söylentilere itibar etmemeleridir.

Biz ARMADAŞ olarak çevre dostu ve ekonomik, aynı zamanda konforlu bir yakıt olan doğalgazdan tüm Kahramanmaraşlıların faydalanması için üzerimize düşen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı da bu fırsatı değerlendirip bir an önce bu konfora ortak olmaya davet ediyorum.”

Dilipak, hava temizliğinin sadece insanlar için değil tüm canlılar için önemli olduğunu, doğalgazın Kahramanmaraş’ta yaygınlaşmasıyla birlikte hava kalitesinin de artacağına dikkat çekerek şöyle devam etti:

“Kampanyadan faydalanacak insanın cebinden günlük; yaklaşık 1 TL bütçe gideri oluşacaktır. Bu rakamlarla ARMADAŞ Doğalgazın yaygınlaşması için üzerine düşen vazifeyi yerine getirmiştir. Üstelik Kampanyadan faydalanmak için bina sahibinin sadece nüfus cüzdanıyla ARMADAŞ’a gelmesi yeterlidir.

Tüm enerji türlerine göre ekonomik olan doğalgaz LPG den 1/5 oranında daha ucuzdur. Bir başka ifade ile doğalgaz ile 10 TL yakıt tüketirseniz LPG ile 50 TL tüketirsiniz; yani bir tüp tüketirsiniz. Aynı şekilde kömüre göre yüzde 30 olarak doğalgazı daha ucuza tüketebilirsiniz. Elektrikten 1/4 oranında aynı şekilde fuel-oil ile karşılaştırdığımızda 1/3 oranında ekonomik olduğunu görürüz.” (www.kanal46.com)