Enerji İşçileri Pilav Gününde Halaylarla Eğlendi.


TEAŞ Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen pilav gününde işçiler halaylar eşliğinde eğlendi.
Pınarbaşı Abdulhamit Han Parkı’nda düzenlenen programa derneğe üye işçiler katıldı. Afşin-Elbistan A ve B Termik Santrallerinde görev yapan işçilerin oluşturduğu TEAŞ Enerji İşçileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin 3.kez gerçekleştirdiği organizeye MHP Elbistan İlçe Başkanı Ali Demir, MHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Fehmi Kiraz, MHP Kahramanmaraş İl Yönetim Kurulu Üyesi Sermet Yıldız, Ülkücü İşçiler Derneği Başkanı İbrahim Çil, Ülkü Ocakları Başkanı Murat Kılınç ile dernek üyesi işçiler katıldı.
Pilav ikramı öncesinde bir değerlendirme yapan TEAŞ Enerji İşçileri Derneği Başkanı Şehmuz Polat, enerji işçileri arasındaki birlik ve beraberliği sağlamak için bu tür organizasyonlar gerçekleştirdiklerini söyledi. Polat, “Çalışanları bir araya getirmek, onların dertleriyle dertlenmek, mutluluklarını paylaşmak, muhtaç kişileri tespit edip, elimizden geldiğince yardımlarınızı onlara ulaştırmaya çalıştık. İkincisini düzenlediğimiz pilav gününü bundan sonra geleneksel hale getirmeyi ve her yıl Mayıs ayının üçüncü haftası tekrarlamayı amaçlıyoruz. Bu programı düzenlememizdeki amaç, üyelerimizin iş stresinden az da olsa uzaklaşıp birlik ve beraberliğimizi arttırmaktır” dedi.
Polat, programa katılan mesai arkadaşlarına ve diğer konuklara da teşekkür etti. Daha sonra çekilişe geçildi. Programa katılan işçiler, davetiye üzerindeki numaralarla çekilişe katılarak çeşitli hediyeler kazandı.(İHA)