Türkiye 2. Ligi B Kategorisinde mücadele verirken 'Yükseklere adım adım' isimli proje hazırladığı Kahramanmaraşspor'un 3. lige düşmesi ve 'Yeter' ifadeleri ile dolu seçim broşürü hazırlayarak AK Parti İl eski Başkanı Atıf Şirikçi'nin Belediye Başkan adaylığına ve dolayısı ile siyasi yaşamına bir anlamda engel olmasıyla Kahramanmaraş gündeminde tartışılarak dikkat ve tepki çeken BÜTEM Ajans'ın sahibi Mehmet Güçlü Özer, Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KATSO) yeni meclisi ile yönetimine girmeyi başararak yine dikkatleri üzerine çekti.

Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası'nın (KATSO) geçen günlerde yapılan meslek grubu seçimlerinde Mehmet Güçlü Özer, 30. grup olan hizmet sektöründen seçilen 7 kişilik temsilciler arasında yer aldı.

Kahramanmaraş'ta Bugün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı M. Mümtaz Yüzbaşıoğlu ve Manşet Gazetesi Sahibi Arslan Deveboynu ile birlikte meclise giren Özer'in KATSO yönetim kuruluna da girdiği ve bundan sonra odanın basın-yayın ve halkla ilişkilerinin yürütülmesinden sorumlu olacağı bilgisine de ulaşıldı. (www.kanal46.com)