"Kahramanmaraş'ın dünyaya açılan penceresi" Kanal 46'nın tam bir ay önce gündeme getirdiği atama gerçekleşti. Bir Mehmet giderken başka bir Mehmet geliyor. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kahramanmaraş İl Müdürü olarak görev yapmakta olan Mehmet Dere uzman olarak Ankara'ya alındı.


Yerine ise aslen Mardinli olan Diyarbakır SGK İl Müdürü Mehmet Şahin atandı.


Yeni Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet ŞAHİN'in Özgeçmişi

1975 yılında Mardin'in Kızıltepe İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Mardin'de tamamlayan Şahin, 1998 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.


1999 yılında Sosyal Sigortalar Genel Müdürlüğünde Sigorta Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başladı. 2002 yılında aynı yerde Müfettişliğe atandı. 5502 sayılı Yasa ile sosyal güvenlik kurumlarının birleşmesi ile 2007 yılında SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında Sosyal Güvenlik Kurumu Müfettişi oldu. 12.06.2009 tarihinde Sosyal Güvenlik Kurumu Başmüfettişliğine atanan Şahin, aynı yıl Diyarbakır Sosyal Güvenlik İl Müdürü olarak atandı. Şahin, Diyarbakır İlinde müdürlük görevine devam ederken Kahramanmaraş'a atandı.


Kahramanmaraşlı Mehmet Dere'ye hizmetleri için teşekkür ediyor; yeni gelecek olan müdüre ise başarılar diliyoruz. (www.kanal46.com)