Gerek Türkiye'de ki rekabet gerekse son günlerde ki piyasa daralması, bir çok firmayı yeni pazarlar aramaya yönlendiriyor.Bunlardan bir tanesi de FSM Mühendislik oldu. 


 


Kahramanmaraş’ta bir çok ünlü markanın bayiliğini yapan FSM Mühendislik, elinde bulundurduğu markalarla Afrikaya açılmayı planlıyor.


Kahramanmaraş’ın tüm ilçelerinde bayileşerek kendi markalarını oluşturmak istediklerini belirten FSM Mühendisliğin kurucusu M.Sami Tufan, “İlçelerde şubeleşmek yerine bayileşmek istiyoruz ve bizimle koşturacak partnerler arıyoruz. Büyümede bu bizim referansımız olacak.Aldovilla hem ahşap kapıda hem de hilton dolapta üretim yapan bir mobilya fabrikası. Pazarlamasını biz yapıyoruz” ifadelerine yer verirken; “Aldovilla ile Afrika’ya açılıyoruz, önümüzdeki ay ilk sevkiyatımızı yapıp showroom açmak için süreci hızlandırdıklarını kaydetti.


 


Ana branşı ısıtma ve soğutma olduğu halde şartların kendilerini Yapı Sektörü’ne yönlendirdiğini  Tufan, şu anda dekorasyonla da sektörde yerlerini aldıklarındanı söyledi.Sektörde ki rekabetten bahseden  Tufan, “Biz yenilikçiyiz. Yeni aldığımız her şeyi anlatmayı, pazarlamayı, uğraşmayı çok seviyoruz. Bu da sektörde rekabeti artırıyor ve fiyatların düşmesine sebep oluyor” dedi.