Kahramanmaraş kent merkezinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini Ahmet ve Ali Açıksarı’nın yaptığı Koç Allianz Yetkili A Acentesi GAMAY Sigorta Aracılık Hizmetleri’nin ikinci şubesi hizmete sunuldu.

Yenişehir Mahallesi, Emniyet Müdürlüğü karşısındaki Zübeyde Hanım Apartmanı altındaki şube için 25 Ekim 2008 cumartesi günü saat 13.00 – 16.30 arasında açılış töreni düzenlendi. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreni sonrasında bilgiler veren Ahmet ve Ali Açıksarı şu açıklamada bulundu:

“2006 yılında Bilaloğlu İşhanı’nda açmış olduğumuz küçük bir aile şirketi hüviyetinde olan GAMAY SİGORTA Aracılık Hizmetleri olarak halkımıza daha iyi hizmette bulanabilmek için 2. şubemizi açarak hizmetlerimizi daha çok kişiye ulaştırma çabalarımızı bir basamak üste çıkardık.

Yeni yapılanma içerisine giren sigortacılık sektörü ve sektör içerisinde önemli bir pay ve birikim sahibi Koç Allianz’ın yeni üretken, kişiye ve kurumlara yönelik çözümlerini müşterilerimize daha anlaşılır ve şeffaf olarak izah ederek fazla ve gereksiz prim ödemeden doğru poliçe tercihlerini sağlamayı amaçlıyoruz.

Gerek ulusal gerekse yerel basında duyurulan ve duyurulacak olan kampanya ve özel hizmetlerimizle müşterilerimize daha yakın olmayı hedefliyoruz. Yeni şubemizde hayat, bireysel emeklilik sistemi, sağlık, oto ve oto dışı tüm sigorta çeşitlerinde hizmet verecek yeterli alt yapımız ve yetkilerimiz mevcuttur.

25 Ekim Cumartesi yaptığımız açılışımıza katılan bütün mülki idare amirlerimize, oda ve sendika başkanlarımıza, iş adamlarımıza, Koç Allianz çalışanlarına, esnaflarımıza kısaca katılan tüm dostlarımıza ve halkımıza teşekkür ederiz. Bizlere gösterilen ilgi ve güvene layık olabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.” (www.kanal46.com)



Ahmet & Ali AÇIKSARI

Gamay Sigorta Aracılık Hizmetleri

Koç Allianz Kahramanmaraş Yetkili A Acentesi

Tel : 221 87 77 Fax : 221 87 27
www.gamaysigorta.com
KAHRAMANMARAŞ