İşletmeciliğini Mustafa Gümüşoluk’un yaptığı ve Osmaniye yolu üzerindeki fuar yanında hizmete sunulan Gümüşoluk Plaza’nın açılışı 9 Ağustos Cumartesi akşamı gerçekleştirildi.

Kahramanmaraş’ta Trabzon Bulvarı üzerinde yıllardan beri başta Mercedes olmak üzere lüks binek araçlarının sıfırını ve ikinci elini satan galeri olarak bilinen Gümüşoluk, otomotiv sektöründe yeniliklere imza atarak Gümüşoluk Plazanın açılışını gerçekleştirdi.

Açılış töreninde konuşan Mustafa Gümüşoluk; “Kahramanmaraş ve bölgemize hizmet verecek olan plazamızda satışını yaptığımız otomobillerin satış sonrası hizmetleri de burada verilecek olup, Kahramanmaraş’ımıza hayırlı olmasını diliyoruz.” dedi. Gümüşoluk, açılış törenine gösterilen ilgi ve alaka için davetlilere teşekkürlerini de iletti.

Davetli siyasiler adına bir konuşma yapan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Nevzat Pakdil ise; “Türkiye sıkıntılı bir dönem geçirdi, ancak bugün geriye dönüp bakacak zamanımız yok, durmak yok yola son sürat devam ederek kayıp olan bir yılın hesabını iyi yapmamız gerekiyor. Türkiye öyle veya böyle bir dönemeçten geçti maddi kayıp çok ancak bize düşen çalışmak üretmek ve daha çok çalışmaktır.” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilirken, davetliler de plazayı gezerek lüks otomobilleri incelediler.

Açılış törenine; TBMM Başkan Vekili ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Nevzat Pakdil, AK Parti Milletvekili Dr. Cafer Tatlıbal, Kahramanmaraş Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, Vali Yardımcısı Abdullah Şahin, Ak Parti il Başkanı Atıf Şirikçi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Belediye eski başkanı ve eski milletvekili Hanefi Mahçiçek, Sağlık İl eski Müdürü ve ADSM Başhekimi Dt. Sıtkı Güvenç, Kahramanmaraş Belediye Başkan yardımcısı Mahmut Nedim Tepebaşı ve çok sayıda davetli katıldı. (Haber ve Fotoğraflar: Kahramanmaraş, Okyanus - www.kanal46.com)