Kahramanmaraş Lider İş Adamları (KALİDA) Derneği Kadın Kurulu Başkanı Zehra Betül Kayserili ve yönetim kurulu üyeleri Eda Aslan, Fatma Zehra Altıntaş, Neslihan Yılmaz ve Burcu Kesici Erşan Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Kadın Girişimciler Kurulunu ziyaret etti.


KATSO Yönetim Kurulu Toplantı Odasında gerçekleşen ziyarette KALİDA heyetini KAGİK Başkanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ve yönetim kurulu üyeleri birlikte karşıladı. Yaklaşık 2 saat süren ziyaret sırasında taraflar fikir alışverişinde bulundular.


KALİDA Kadın Kurulu Başkanı Betül Kayserili, KALİDA Kadın kollarının 1 yıldan bu yana aktif bir şekilde çalıştığını ifade etti. Kayserili yaptığı konuşmada; “Amacımız kadınları iş hayatına çekmek ve bir sinerji oluşturmak. İş hayatında kadınların daha fazla görev ve sorumluluk almasına katkı da bulunmayı amaçlıyoruz. Çalışmalarımızı da bu yönde yürütüyoruz” dedi.


Ziyarette KAGİK faaliyetlerini anlatan Başkan Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ise şunları kaydetti: “Kahramanmaraş’ta “İşte Kadın” paneli ve “İşte Kadın Panayırı” düzenledik. 3 yıldan bu yana girişimcilik eğitimleri veriyoruz. Çok sayıda kadın girişimci bu panel ve eğitim programlarına katıldılar. Satış, Pazarlama ve Girişimcilik eğitimlerimizden yüzlerce kadın girişimci faydalandı. Ulusal ve Uluslar arası birçok etkinliğe katıldık. Kurulumuzun kuruluş amaçlarından en önemli olanı kadın girişimci sayısını arttırmak. Bu nokta da her türlü oluşuma destek veririz.” (www.kanal46.com)