Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kemal Karaküçük, KATSO Kadın Girişimciler ve KATSO Genç Girişimciler Kurulu üyelerini kabul etti.

KATSO Yönetim Kurulu toplantı odasında gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Kemal Karaküçük; “Sivil toplum örgütlerinin ne kadar önemli olduğunu şüphesiz ki hepimiz çok iyi biliyoruz. Sizler bugünkü görevlerinizde elde edeceğiniz bilgi birikim sayesinde yarın bizlerden boşalacak görevleri yürüteceksiniz” dedi.

Sivil toplum örgütlerinin önemine değinen Karaküçük şunları kaydetti: “STK’ların önemini iyi bildiğimiz için toplumun önemli bir kesimini temsil eden en büyük sivil toplum kuruluşlarının birinin yönetimindeyiz. Aldığımız görev ne kadar kutsal ne kadar önemli bunu çok iyi biliyoruz. Bildiğimiz bir şey daha var ki o da artık yeni neslin son derece aktif bir şekilde iş hayatına ve sosyal hayata ciddi katkılar sağladığıdır. Sivil toplum kuruluşlarında görev alan genç arkadaşlarımız aldıkları görevleri özveri göstererek yapıyorlar. Bu azim ve performansa toplumun her kesimine fayda sağlıyor. Özellikle sivil toplum örgütlerinin genç kuruları dinamik bir şekilde çalışmalıdır. Sizler genç yaşlarda sorumluluk alır ve bu zorlukları genç yaşınızda daha fazla çaba harcayarak yürütürseniz. Gençliğin verdiği enerjiyi hem topluma fayda sağlayacak şekilde kullanmış olursunuz hem de gelecek için büyük bir bilgi birikime sahip olursunuz. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odasının Genç Girişimciler ve Kadın Girişimciler Kurulu olarak çalışmalarınızı her zaman destekliyoruz. Sizler bugün yürüttüğünüz görevleriniz de elde edeceğiniz bilgi ve birikimle yarın bir gün bizlerin yürüttüğü görevleri devir alacaksınız. Ben yönetim kurulu başkanı olarak sizlere sonuna kadar maddi ve manevi olarak destekçiniz olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Sizlerden isteğimiz enerjini kullanarak projeler üretmeniz. Sizler projeler yaptıkça bizlerde sizi destekler ve yanınızda oluruz. Her türlü faaliyetinizde arkanızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum.”

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Nazlı Ceylan Balduk Kurtul ise yaptığı konuşmasında Kadınların sosyal hayatta ve iş hayatında daha aktif olabilmeleri için yaptıkları büyük çalışmaları yeni projelerle destekleyerek devam ettireceklerini söyledi.

Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ömer Uncu ise Kurullarında görev yapan üyeleriyle birlikte yaptıkları çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. (www.kanal46.com)