Kentin saygın ve sevilen işadamı A. Kadir Kurtul'un yaklaşık 4 yıl başkanlığını başarılı bir şekilde yaparak belli bir yere getirip gençlere emanet ettiği Kahramanmaraş Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (KASİAD) yeni başkan ve yönetimi AK Partili Belediye Başkanı Mustafa Poyraz’ı makamında ziyaret etti.

KASİAD Başkanı Ahmet Kamil Şirikçi ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyarette, hem Başkan Poyraz’a iade-i ziyarette bulundu hem de yeni Belediye Binasına ‘hayırlı olsun’ dileklerini sundular.

KASİAD’ın çiçeği burnunda Başkanı Şirikçi şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz zaman Belediye Başkanımız bizleri ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletip başarı temennilerinde bulunmuşlardı. Bizler de kendisini ziyaret ederek hem teşekkürlerimizi sunmak istedik hem de yeni binaya hayırlı olsun dileklerimizi iletmek istedik. Belediye binamızı gezdik ve çok beğendik. İlimizin adına yakışır bir bina olmuş.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Poyraz, misafirlerine belediye binasını gezdirerek bilgiler verdi. (www.kanal46.com)