Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dedi.


Başkent'e çıkarma yapan Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis üyelerinden oluşan bir heyet, Meclisteki Kahramanmaraş Milletvekillerini ve Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dileğinde bulundular.


Heyeti Turizm ve Kültür Bakanlığında kabul eden Bakan Mahir ÜNAL, Kahramanmaraş'a yapılacak kültür ve turizm yatırımlarından söz etti. Bakan Ünal, hemşerilerinin sorunlarını ve beklentilerini de dinledi.


KMTB Başkanı A. Duran BALSUYU Kültür ve Turizm Bakanı Mahir ÜNAL'ın her zaman iş dünyasının yatırım ve üretimini sağlıklı bir şekilde sürdürebilmesi için işlerini kolaylaştırıcı bir yaklaşım gösterdiğini ve desteklediğini belirtti.


Heyet, Bakan Mahir ÜNAL'a, Kahramanmaraşlı ünlü hattatımız Arif YÜCEL’in el yazımı hat bir tablosu ile bakır işi hediye etti.


Başkan A. Duran Balsuyu, geçen yıl bastırdıkları Kahramanmaraş'ın yöresel yemekleri ile zahire kültünün toplandığı yemek kitabını da Bakan Ünal'a takdim ettiklerini söyleyerek, "Bakanımız bizi çok sıcak bir ortamda karşıladı. Kendisine teşekkür ediyoruz" dedi. Hemşerilerini görmekten büyük keyif alan Bakan ÜNAL, heyet ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.


Heyet te KMTB başkanı Ahmet Duran BALSUYU, Meclis Başkanı Mehmet TAŞ, Ynetim Kurulu üyeleri Ökkaş KARAYAĞLI, Hakan GÖRGEL, Meclis Üyeleri Hüseyin DONAT, İlyas ÇAM, Salih KÜSMÜŞ, İbrahim ALAGÖZ, Erol BÜYÜKDERELİ, Mehmet TÜZİN, Sefer OZAN, Turan ARPASATAN, İş adamları Mahmut ARIKAN, Mustafa NARLI, Yusuf KESİM, Kamimder Yönetim Kurulu Başkanı Yunus DOĞRU ve Kahramamaraş Ensar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Zekeriya PAK katıldı.