Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Para Politikası Kurulu üyeleri Kahramanmaraş’ta toplanacak. Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz’ın ve yönetim kurulunun da katılacağı konferans 20 Eylül’de Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Meclis salonunda gerçekleştirilecek.

Merkez Bankası yönetimi; KATSO’nun daveti üzerine Para Politikalarını Kahramanmaraş’ta masaya yatırıyor. Merkez Bankası Başkan ve yönetimi, bankaların üst düzey yöneticileri, ekonomistler, ekonomi yazarlarının da katılacağı konferans 20 Eylül Pazartesi günü 10.00 – 12.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

KATSO meclis salonunda gerçekleştirilecek olan konferansta Dünya Gazetesi Başyazarı Osman Saffet Arolat moderatörlük yapacak.

Para Politikalarının Merkez Bankası yönetimi tarafından Kahramanmaraş’ta masaya yatırılacak olmasını değerlendiren, Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Balduk; “Ülkenin para politikasını belirleyen en üst düzey yöneticilerinin Kahramanmaraş’ta toplanmaları bizim için memnuniyet verici bir gelişmedir. Umarım Kahramanmaraşlı sanayicilere ihracatçılara ve merkez bankası yetkililerine faydalı bir toplantı olur. Ülkemiz adına iyi sonuçlar getirir” dedi.