Başlık : Peşinat Olmadan Ev Sahibi Olabilirsiniz?

Peşinatsız ev isteyenler genelde düzenli geliri olan ancak ev için bir peşinat durumunda olmayan insanların tercih ettiği bir yöntem oluyor. Bu yöntemi kullanabilmek istense de önemli olan bu şekilde ev satan birilerini bulmanız olacaktır. Bunun olabilmesi içinde doğru kurumla bağlantıya geçmeniz gerekiyor.

Hiç peşinat ödemeden ev satan firmalar ancak kurumsal olarak gelişmiş, güçlü sermaye yapısına sahip şirketler tarafından mümkün oluyor. Normal inşaat firmaları veya müteahhit olanlar bu şekilde genellikle ev satmıyorlar. Ancak çok yakından bir tanıdığınız bu işi yapıyorsa bu şekilde sizlere ev satabilir. Onun dışında sektörde bunu yapmak çok zor bir durumdur.

Peşinatsız Ev Almak İçin Yapılması Gerekenler

Peşinatsız ev almak için ilk olarak size bu konuda yardımcı olacak firmaları bulmalısınız. Güçlü ve bu şekilde ev satmayan bir firmadan almaya çalışırsanız yüksek bir fark ödeyeceğinizi unutmayın. Aynı zamanda bankadan çekilecek kredi miktarı da artacak ve aylık olarak ödenecek tutarda yüksek olacaktır.

Ancak bu şekilde alırken sizden yüksek bir fark almayacak olan bir firma bulabilirseniz bu durum daha doğru bir hesaplama ile mümkün olacaktır. Hızlı bir şekilde adım atmayı istiyorsanız doğru adrese yönelmeniz gerekiyor. Bu hizmeti size sadece belirli bir komisyon alarak sunan firmaları bulmanız gerekiyor. Tasarruf yöntemi ile insanları bir araya getiren bu kuruluşlar ev almanızı kolay hale getiriyor.

Peşinatsız Ev Almak İstiyorum Ne Yapmalıyım?

Peşinatsız ev almak istiyorum ama ne yapmanız gerektiğini bilmiyor olabilirsiniz. Tasarruf sistemi ile çalışan birçok kurum bunu müşterilerine sunuyor. Hiç peşinat ödemeden ayrıca hiç fark alınmadan ev almanız mümkün hale getiriliyor. Size sunulan birçok sistem arasından, kendinize uygun olanı tercih ederek başvuru yapıyorsunuz.

Çekilişli yöntemler veya farklı sistemler ile evin ne zaman size teslim edileceği belirleniyor. Özel bir ödeme planı sizin için hazırlanıyor. Ödemelerinizi yapıyor, rahatça faiz ödemeden ve peşinat vermeden ev almanız mümkün hale getiriliyor. Bunun için sizden sadece belirli bir oranda katılım ücreti talep ediliyor. Bunu yaparak ev almanız sağlanıyor.

Kaynak: https://www.birtep.com/blog/pesinatsiz-ev-almak-istiyorum-ne-yapmaliyim/