Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Faruk Çelik, Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) tarafından düzenlenen "Türkiye Vizyonu" konulu toplantıda 4/B ve 4/C'lilerin kadrosuyla ilgili soruyu cevapladı.


Çelik "Bizim çalışmamız tamam, Bakanlar Kurulu'na sunum da tamam." dedi.


Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti'nin yaşlandıkça oy artışı sağlayan omurgalı siyaseti olduğunu belirterek, Taksim Gezi Parkı'ndaki olaylar sebebiyle partinin omurgasının zedelenmeye çalışıldığını söyledi.


Çelik, Estergon Kalesi Kültür Merkezi'nde, Erdemli Yöneticiler Akademisi (EYAD) tarafından düzenlenen "Türkiye Vizyonu" konulu toplantıda yaptığı konuşmada, ekonominin olumlu bir seyir izlediğini, kredi notlarının yükseldiğini, terörün sonlandırılmaya çalışıldığını, Türkiye'nin sözü dinlenen bir ülke durumuna geldiğini söyledi.


Türkiye adına önemli gelişmelerin yaşandığını kaydeden Çelik, başarıların elde edilmesinde siyasetçinin ve siyaset kurumunun da çok önemli bir etkisinin olduğunu vurguladı.


Çelik, toplantıda 4/B ve 4/C'lilerin kadrosuyla ilgili soruya "Bizim çalışmamız tamam, Bakanlar Kurulu'na sunum da tamam. Aslında şu olaylar olmasaydı bugün daha farklı konuşabilirdik. Normalleşmeyle inşallah temmuzda Meclis'i çalıştırma durumu olur ise 657 ile ilgili düzenlemeyi parlamentoya taşımayı düşünüyoruz, çünkü hazır. Ama o start, nasıl verilecek biraz gündemle de bağlantılı. 4/B ile 4/C'liler kadroya geçecek mi? O start çerçevesinde sayın Başbakanımızın açıklaması daha doğru olur" diye cevap verdi.