Beyaz eşya ve mobilya sektöründe 30 yılı aşkın faaliyet gösteren Sünbül Mobilya, yeni mağazasını Arçelik ve Mondi kalitesiyle bütünleştirerek Şekerdere yolu üzerindeki Ak Parti eski seçim bürosunda müşterilerinin beğenisine sundu.

Beyaz eşya ve mobilya sektöründe çığır açan Sünbül Mobilya yeni binasının açılış törenine bürokrasi, iş ve siyaset dünyasından seçkin davetli topluluğu katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma yapan Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak Mondi’nin İstikbal ve Bellona’nın ardından hızla ilerlediğini söyledi. Mondi’nin Baydok Holding bünyesinde üretim ve pazarlama pazarlama yaptığını belirten Boydak, “Geçtiğimiz sene 1,8 milyar dolar ciro yapmıştır ve 13 bin çalışanı vardır. 1 milyon metrekarede üretim yapmaktadır ve aynı zamanda İstanbul Sanayi Odasının düzenlediği (İSO), olduğu en büyük beş yüz büyük firma arasında 6 şirketi bulunmaktadır. Bu düzenlemeye baktığımızda 500 şirketin arasında da dokuzuncu sırada yer almaktadır” diye konuştu.

Mondi AŞ. Genel Müdürü İzzet Sümer ise Sümbül Ticaretle birlikte 1,5 yıl içerisinde 387’inci mağazayı açtıklarını 388’incisini de Adıyaman’a açmak üzere olduklarını belirtti. Mondi’nin konumu hakkında bilgi veren Sümer “Mondi Boydak grubundaki üç mobilya markasının biri, Mondi’nin boydak holdingdeki yeri diğer markalara göre fiyatının ve kalitesinin uygun olmasıdır. Mondi’nin vizyonu ise kısa bir süre içerisinde ülkedeki üçüncü büyük marka olmaktır. 2008’deki hedefimiz 200 milyon YTL ciro yapmaktır ve 450 tane mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz. Bu mağazayı açmakla Kahramanmaraşlılara ve bizlere hizmet etme imkânını sağlayan Sayın Ethem Sümbül ağabeyimize teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından açılış kurdelesini Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, AKP eski Milletvekili Hanefi Mahçiçek, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Boydak ve Sünbül Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sünbül kesti.

30 yıldır beyaz eşya ve mobilya sektöründe Kahramanmaraş’ta hizmet veren Ethem Sünbül “bu sektörde markalaştık.Arçelik ve Mondi olarak halkımıza 4 katlı 800 metrekareden oluşan pırıl pırıl, tertemiz, hijyenik bir mağaza sunduk inşallah halkımız için hayırlı bir alışveriş merkezi olur diye düşünüyoruz ve herkesi buraya bekliyoruz” diye konuştu. (Tel.: 221 37 42 – 43) (MANŞET) (www.kanal46.tv)