TOKİ Satış ve Tanıtım Ofisi yetkililerinin bildirdiğine göre, seçimden sonra daha fazla talep olacağını düşünen vatandaşlar seçim öncesinde ev sahibi olmak için acele ediyorlar. Kira öder gibi düşük taksitler ve 240 aya kadar varan vadeler, daire almak isteyen vatandaşlara cazip geliyor.

En son İzmir Torbalı, Tire, Manisa Turgutlu, Ordu Merkez, Bursa Akçağlayan, Antalya Sütçüler, Çıplaklı ve Yozgat Sorgun projelerinde ki dairelerin tükendiğini ve Tanıtım ve Satış ofislerini kapattıklarını ifade eden yetkililer, Haziran ayı içerisinde en az 5 bölgede daha dairelerin tükeneceğini tahmin ettiklerini belirttiler.

Özellikle yaz tatili döneminde yurtdışındaki gurbetçilerin yurda tatile gelmesiyle TOKİ konutlarına talebin daha da artacağı belirtiliyor.

Bu doğrultuda “Erken Gelen Alır” kampanyasını devreye sokan TOKİ'de satışların koşulsuz, kurasız olması cazip kılıyor. TOKİ ile beraber Emlak Konuta ait konut projelerinin de büyük ilgi gördüğü görülüyor.

Modern yaşam alanları ile prestijli projeler üreten Emlak Konut, sağlıklı yapılar ve yeşil alanlarıyla farklı konseptlere imza atıyor. Yaptığı her projeyle adından söz ettiren Emlak Konut GYO, farklı ödeme kolaylıklarıyla kampanyalarına devam ediyor.