Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Kahramanmaraş Temsilcisi Halil İbrahim Kısmet, TSE belgesi olan firmaların vize sürelerinin bitmesine en az bir hafta kala müracaat etmesi gerektiğini söyledi.

Yazılı bir açıklama yapan TSE Kahramanmaraş Temsilcisi Halil İbrahim Kısmet, TSE belgesi bulunan firmaları uyardı. Kısmet, Kahramanmaraş merkez ve ilçelerinde bulunan firmaların, günü geçmiş TSE belgeleri varsa en kısa zamanda Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası (KATSO) Hizmet Binası içerisinde bulunan TSE Temsilciliği’ne, müracaat etmelerini istedi. Kısmet, firmaların mağdur olmamaları için belgenin son geçerlilik tarihinden en az 1 hafta önce müracaat etmeleri gerektiğini vurguladı.

Kısmet, konu hakkında şunları kaydetti: “Günü geçmiş TSE-TSEK-HYB belgeleri bulunan yetkili servisler, LPG satışı yapan petrol bayileri ve bunun gibi belgelere sahip olan diğer firmaların belge süreleri geçtiği takdirde dosyaları kapanarak, kullandıkları belgeler iptal olmaktadır. Firmalarımızın mağdur olmamaları için belge geçerlilik süresinin bitmesine en az 1 hafta kala temsilciliğimize müracaat etmeleri gerekmektedir.” (WWW.KANAL46.TV)