Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret etti.


TÜMSİAD Şube Başkanı Cuma Çekici, dernek çalışmalarına ilişkin bilgi sunmak ve başarılı yöneticilik deneyiminin imbiğinden geçen önerilerini almak için SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu’nu ziyaret ettiklerini söyledi.


TÜMSİAD’ın öncülüğünde, üyelerden Mehmet Haskaya’nın başkanlığında Penyeciler Derneği kurulması için çalışma başlattıklarını belirten Çekici, “Gaziantep’te 1000’in üzerinde penyeci var. En az yarısını dernek çatısı altında buluşturmayı amaçlıyoruz” dedi.


SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Konukoğlu da TÜMSİAD’ın çalışmalarını yakından izlediğini ve takdir ettiğini kaydetti.


Penyecilerin örgütlenmesinin çok önemli olduğuna dikkati çeken Konukoğlu, “Çok önemli bir eksikliği gidereceğinize inanıyorum. Penyecilerin dernekleşmesinin yararını hep birlikte göreceğiz. SANKO olarak bu tür çalışmalarınızda yanınızdayız, her zaman destek oluruz” diye konuştu.  (GAZİANTEP / www.kanal46.com)