Turkcell Kahramanmaraş’ta bir kampanya başlatarak kendi abonelerine ve numaralarını Turkcell’e taşıyan yeni abonelerine avantajlar getirdi. Turkcell’liler Kahramanmaraş’ın gözde mekanlarında avantajlı ve indirimli alışveriş yapabilecekler.

Türkiye’nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell, Turkcell’li olan ve numarasını Türkcel’e taşıyan faturalı ve ön ödemeli tüm müşterileri için Kahramanmaraş’a özel bir kampanya başlattı.

Üyelerine çeşitli fırsatlar sunan kampanyalarıyla hayatı zenginleştirmeye devam eden Turkcell, Kahramanmaraşlı abonelerine, Kahramanmaraş’ın en popüler mağazalarında alışverişlerini çok daha ucuza yapma fırsatı verirken, sporseverleri de düşünerek Kahramanmaraşspor’un maçlarını izlemek isteyen ve bir bilet alan taraftara bir bilette Turkcell hediye ediyor.

Kampanya çerçevesinde Turkcell’liler Ak Turizmle Türkiye’nin her tarafına yüzde 25 daha ucuz seyahat edebilecek.

Pastane kültürünün oturduğu Kahramanmaraş’ta Ferah Pastanelerine giden Turkcell’liler Turkcel menülerde ikinci servisi yüzde 50 indirimli alacak.

Kahramanmaraş’ın seçkin ayakkabı mağazalarından Ayakkabı Merkezinde alışveriş yapan Turcell’liler tüm ürünleri yüzde 25 daha uygun fiyata alacak.

Geçen yıl kurularak Kahramanmaraş alışveriş sektörüne canlılık kazandıran İsmar Market’ten yapılan 100 TL ve üzeri alışverişlerde ise yüzde 5 indirim ayrıcalığını yaşayacak.

Kahramanmaraş’ın gözde mağazalarını kampanya çerçevesine alarak Turkcell’li olmanın ayrıcalığını gösteren Türkiye’nin iletişim ve teknoloji devi Turkcell sporseverleri de unutmadı.

Kahramanmaraş’ın profesyonel ligde tek temsilcisi olan Kahramanmaraşspor’un maçlarını izlemek için bir bilet alan taraftara bir bilette kendi hediye edecek. Mücadele ettiği 3. Lig 5. kademeyi 2. bitirerek playoff oynamaya hak kazanan Kahramanmaraşspor’un playoff’ta Göztepe karşısında vereceği ilk sınavına gitmek isteyen taraftarlar Turkcell iletişim mağazalarından alacakları hediye biletlerle arkadaşlarının da bu heyecanı yaşamasını sağlayabilecek.

Kampanyadan yararlanmak için, mevcut Turkcell müşterilerinden faturalı hat sahiplerinin son iki ay içerisinde 10 TL ve üzeri fatura ödemiş olması, ön ödemeli hat sahiplerinin ise son iki ay içerisinde 100 kontör yüklemiş olması yeterli olacak. Numarasını Turkcell’e taşıyan ya da yeni hat satın alan faturalı yada ön ödemeli yeni müşteriler ise kampanyadan koşulsuz yararlanacak.
Turkcell müşterilerinin anlaşmalı noktalarda cep telefonu numaralarını POS cihazlarından tuşlayarak yararlanacağı kampanya 28 Şubat 2009 tarihinde sona erecek. (www.kanal46.com)