14 ayar altın, takılarda kullanılan en yaygın altın alaşımıdır, 14 kısım altın ve 6 kısım başka bir metal içerir. 14 ayar altın kolye modelleri de bu kapsamda değerlendirilmektedir. Genel olarak altın kolye modelleri söz konusu olduğu zaman 14 ayar altının daha çok karşımıza çıktığı bilinmektedir. Çünkü  14 ayar altın, zengin ve sıcak bir renge sahip olduğu için takılar için popüler bir seçimdir. Aynı zamanda çok dayanıklıdır ve günlük aşınma ve yıpranmaya dayanabilir. 14 ayar altın bir kolye, bilezik veya küpeler günlük kullanım için mükemmeldir ve size uzun yıllar keyif verecektir.

Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölüm canlı izle! TRT 1 ile Mehmed: Fetihler Sultanı son bölüm izle tek parça, kesintisiz Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölüm canlı izle! TRT 1 ile Mehmed: Fetihler Sultanı son bölüm izle tek parça, kesintisiz

14 ayar altın kolye, moda takılar için en popüler seçeneklerden biridir. Parlak bitiş, ona yıllarca sürecek güzel bir parlaklık verir. Klasik tasarımların yanı sıra günümüzde moda olan trend parçalar da dahil olmak üzere birçok farklı 14 ayar altın kolye modeli mevcuttur. Uçlarında püsküllü uzun zincirler veya köprücük kemiği bölgenizin hemen altından sarkan kısa zincirler bulabilirsiniz. https://www.emajewellery.com.tr/altin-kolye internet sayfasında en güzel modellerli sizleri bekliyor!