Her kadın kaş ve kirpiklerinin güzel ve dolgun görünmesini ister. Ancak çevresel faktörler, mevsim geçişleri, makyajın yüzde fazla kalması gibi daha bir çok sebep kaş ve kirpiklerin zamanla dökülmesine ve azalmasına sebep olabilir. Bu durumu önlemek, kaş ve kirpikleri güçlendirmek için bakım ürünleri tercih edilmelidir.

Arifoğlu kaş kirpik bakım yağı, içeriğindeki E vitamini, Argan yağı ve bitkisel karışım yağları ile kaş ve kirpikleri besler ve güçlendirir. Daha uzun ve dolgun görünmesine yardımcı olur. Peki Arifoğlu kaş kirpik bakım yağı nasıl kullanılır? Sorusunu cevaplayalım. Etkili sonuç için öncelikle göz makyajı temizlenmeli ve güzelce kurulanmalıdır. Temizlenmiş kaş ve kirpiklerine eşit bir şekilde uygulanmalıdır. Etkili sonuç için en az 1 ay boyunca düzenli olarak kullanılması tavsiye edilir. Arifoğlu kullananlar tarafından da sıklıkla tavsiye edilmektedir.

Arifoğlu Hindistan Cevizi Yağı

Son zamanların en çok tercih edilen ürünlerinden biri geniş kullanım alanına sahip olan Hindistan cevizi yağıdır. Soğuk sıkım yöntemi ile edilen Arifoğlu Hindistan cevizi yağı saç ve cilt bakımında kullanılmaktadır. Genel olarak faydalarına bakacak olursak;

  • Yüz, vücut ve saç bakımı için kullanıma uygun olarak geliştirilmiştir.
  • Cildi nemlendirir ve besler.
  • Cilt bakımınızda makyajınızı temizlemenize, arındırmanıza yardımcı olur.
  • Saçları nemlendirir ve doğal bir canlılık kazandırır.

Arifoğlu Papatya Suyu

Papatya bitkisinin toprak üstü kısımlarından distilasyon yöntemi ile elde edilen Arifoğlu papatya suyu, saç renginin doğal bir şekilde açılmasına yardımcı olur. Saçınıza uyguladıktan 40 dk sonra güneşte beklemeniz önerilmektedir. Arifoğlu papatya suyu, doğal içeriği sayesinde saçlara zarar vermeden rengini açar. Doğal bir görünüm kazandırır.

Sizde Arifoğlu lavanta yağı, Arifoğlu E vitamini ve daha fazla ürün seçeneğini Dermokozmetika’dan inceleyebilir, dilediğiniz ürüne uygun fiyat, hızlı kargo ve kapıda ödeme imkanıyla hemen sahip olabilirsiniz.