Baget yüzük son yıllarda en çok beğenilen en özel göz kamaştıran modern kesim şekillerinden biridir.Bu kesim şekli köşeli uzun dikdörtgen çubuk şeklinde olan bir pırlanta kesimidir.Klasik pırlanta kesimlerine göre daha göz alıcı, sıradan olmayan çok özel bir pırlanta modelidir. KRD Gold takı yelpazesinde göz kamaştıran birçok farklı tasarımlara sahip bu modelden bulunduruyor.

Pırlanta çok değerli bir maden olan elmasın işlenerek çeşitli işlem sonrası elde edilen taştır.Pırlantanın kesilme yöntem ve şekilleri ona farklı tasarımlar kazandırır.Zümrüt kesim.Prenses kesim,royal kesim, markiz kesim olabileceği gibi radiant kesim,yastık kesimi,oval kesim,damla kesim,üçgen kesim ve kalp kesim gibi birçok farklı kesim modelleri vardır.

Baget Yüzük Fiyatları Nasıldır?

Baget yüzük fiyatları bu yüzüklerin tasarım ve dizaynında kullanılan pırlantaların karat değerine göre değişkenlik gösterir.Kolye, yüzük ve küpe gibi tüm bu model takılarda kullanılan pırlanta değeri ölçüt olarak kullanılır ve buna göre fiyat belirlenmesi yapılır.Kullanılan pırlanta gerçek pırlanta olduğu için diğer pırlata takılar gibi karat değeri baz alınarak fiyat belirlenir.Takıda uygulanılan el emeği ve işçilik de fiyat belirlenmesinde etkilidir.

Fiyatı çok uygun bir pırlanta görürseniz ya pırlantası hakiki değildir ya da işçilik ve el emeği yok denecek kadar azdır.Hakiki pırlanta çok zor bulunan elmas madeninden büyük bir işçilik ile elde edilir.Gerçek pırlanta takılar kullanmak istiyorsanız bu konuda çok seçici olmalısınız.Baget kesim takı modellerine KRD Gold aracılığıyla sahip olabilirsiniz.Yılların verdiği tecrübe,dürüst çalışma ve göz kamaştırıcı tasarımları ile hakiki pırlanta takıları beğeninize sunuyor.

Baget Yüzük Modelleri Nelerdir?

Baget yüzük özellikle tasarımı ile ışıltısının oldukça arklı yansıtıldığı modellerdir.Bu yüzükler dikdörtgen yapısı ile tasarlanmaktadır ve klasik ve yuvarlak kesime göre daha çok tercih edilir.Bu yüzükler 14 faset kesim yüzeyine sahiptir. Işığa yansıtılmış olan açılı yüzeylere faset denir.  Kesim şeklinde toplam derinlik kesim şekline bağlı olarak ışık yansımasının etkilemez. Söz konusu model yüzükler işinin ehli ustalarla yapılan ince işçilikler sonucunda yüzeyden yansıyan ışıkları oldukça şık bir şekilde yansıtmaktadır.Bu model evlilik teklifi,nişan,düğün ya da doğum günü gibi birçok özel günde tercih edilir. Özel tasarım bagetler için https://www.krdgold.com/baget-yuzuk sayfasını ziyaret edip, hemen alışverişe başlayabilirsiniz.