Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dolmabahçe Ofisi'nden canlı bağlantı ile Malatya Çevre Yolu 1. Kısım Açılış Töreni'nde konuştu.

Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir? Esra Erol Rabia Sude Gezen - Selen Yıldız olayı nedir? Selen Yıldız kimdir?

"MİLLETİMİZİN SABIRLI OLMASINI İSTİYORUZ"

Stokçuluk ve gıda fırsatçılık yapanlara sert çıkan Erdoğan, "Bu yıl da elektrik ve doğalgaz faturalarının önemli bir kısmını yükünü biz devlet olarak yükleniyoruz. Gıda maddelerinin fiyatlarında artışları yakından takip ediyoruz. Fiyatlar konusunda, vicdansızlık yaparak milletin aşına, ekmeğine, geçimine göz dikenlere acımayacağız. Böyle dönemler hep birlikte fedakarlık yapmamız, günlük kazancımızı değil, ortak geleceğimizi düşünmemiz gereken dönemlerdir. 3 kuruş fazla kazanmak için milletin huzuruna göz dikenler en büyük zararı kendilerine veriyor. Bakanlıklarımız denetimden mevzuat hazırlığına kadar her konuda yoğun çalışma içinde. Bunların etiketlere yansımasını en kısa sürede görmeye başlayacağız. Baharın gelmesiyle işimizin daha da kolaylaşacağını umuyorum. Milletimden sabırlı olmasını bize güvenmesini istiyoruz." ifadelerini kullandı.