DKY İnşaat, DKY TEM Avrupa projesi kapsamında planlanan toplamda 1300 adet daire ile beraber konforlu yaşam oluşturulma hedefleniyor. Projelerin dur durak bilmediği DKY İnşaat, yeni gözdesi olarak TEM Avrupa hayalini gerçekleştiriyor. Ön talep alınarak başlatılan bu proje İstanbul Sultangazi bölgesinde başlıyor ve özellikle lokasyonu ile oldukça fazla rağbet görüyor.

DKY İnşaat, her projesinde daha güvenli yarınlar için destek veriyor ve daha kaliteli yaşam alanlarını sağlayarak daha yaşanabilir, depreme dayanıklı yapılarıyla otoparkı, yeşil alanları gibi birçok özelleştirmelerle kaliteli yaşam alanlarına dönüştürülüyor. DKY Sultangazi projesi, DKY TEM Avrupa projesinde farklı, yenilikçi, çağın gerekliliklerinden kopmayan daha konforlu yaşam alanlarını sunuyor.

DKY TEM Avrupa Nerede Gerçekleşiyor?

DKY TEM Avrupa projesi detaylarına genel olarak baktığımızda proje, İstanbul Sultangazi bölgesinde proje başlatılıyor ve Sultangazi’de yükseliyor. Tüm proje içeriklerinde olduğu gibi kentsel dönüşümün gereklilikleri de göz önüne alınıyor ve maksat bu noktada zararsız, profesyonel ve daha konforlu şekilde inşa edilmek için çalışıyor. Daha güvenli yarınlar için DKY TEM Avrupa projesi, birçok başarılı ve profesyonel inşaat ekipleri önderliğinde yürütülerek binlerce kişiyi evlerine kavuşturuyor.

DKY TEM Avrupa projesi nerede genel olarak 52 dönüm alan üzerine planlanan bu projede 1300 adet konut planlanıyor ve Sultangazi bölgesinde yükselmektedir. Özellikle TEM Projesi Avrupa’da yoğun bir ilgi görmektedir ve çok sayıda konutun bulunduğu bu projeler aynı zamanda TEM otoyolu üzerinde ve Maslak bölgelerine yakın bir konumda yükseliyor.

DKY TEM Avrupa Projesinde Öne Çıkan Konfor

İnşaat sektöründe 1961 yılından beri emin adımlarla ilerleyen DKY İnşaat, son zamanlarda yaptığı yatırımlarıyla ön plana çıkıyor. Bu yatırımlarla birlikte ülkede istihdamı arttırarak birçok kişiyi konfora da ulaştırıyor. Projeleri kapsamında bulunan DKY TEM Avrupa projesi ile daha nitelikli yaşam alanları inşa ederken deprem gibi sorunları da göz önüne alarak konfor alanlarını zenginleştiriyor.

Özgür Özel Kırklareli mitingine kaç kişi katıldı? 2024 CHP / Özgür Özel Kırklareli mitingi katılımcı sayısı Özgür Özel Kırklareli mitingine kaç kişi katıldı? 2024 CHP / Özgür Özel Kırklareli mitingi katılımcı sayısı

Tüm ailenizin ortak noktalarını birleştirecek yaşam alanları için güvenebileceğiniz DKY İnşaat sadece TEM Avrupa projesi kapsamında değil birçok farklı proje içinde sizlere hitap edecek olan projeleri sağlıyor. Ev olurken akla ilk gelen durumlardan olan kentsel dönüşüm en önemli etkenlerden biridir.

DKY TEM Avrupa Projesi Konut Sayısıyla Dikkat Çekiyor

DKY TEM Avrupa yaklaşık 1300 konut sayısıyla yaklaşık binlerce kişiyi barındırmayı amaçlıyor. İstanbul’da mevcut olan yapı stok kapasite problemlerini bilen DKY İnşaat, bu alanda TEM Avrupa projesine yatırım yapmış ve bu konuda hassas bir şekilde davranarak tüm projelerini kentsel dönüşüme uygun bir biçimde planlıyor. DKY İnşaat bu konudaki maksadı ise bu konuda en zararsız şekilde inşa edebilmek, konut sıkıntısını karşılamak, deprem gibi olası durumlara karşı daha güvenli bir yaşam alanı oluşturmaktır.