Easycep güvenli ikinci el cep telefonu satış platformu olarak, müşterilerinin alacağı cihazlar hakkında bilgi sahibi olmasına önem vermektedir. iPhone, Samsung, Xiaomi ve Huawei markalarının son modelleri için geniş arşive sahiptir. Cihazların fiziksel hasarları ve fonksiyonel özelliklerine göre alım yaparak, satış alanında değerlendirilmesi sağlanmaktadır. 

Easycep Cep Telefonu İncelemesi 

Cep telefonlarının teknik özelliklerinin incelenmesi için elektronik cihaz teknikerlerinin kontrol etmesi gerekmektedir. Fiziksel hasar ve fonksiyonel özellikler üzerinden bütün cihazların özellikleri test edilerek, aksesuar ve fatura seçeneklerine göre satış alanına sunulur. Cihaz alımında ilk olarak cihazın modeline ve kullanım süresine bakılmaktadır. 

  • Cihazlardaki fiziksel hasar, çizik ve cam kontrolleri yerine getirilir.
  • Cihaz fatura bilgisi, aksesuar eksiği ya da kutu özellikleri değerlendirilir.
  • Garanti kapsamı ve satışa sunulurken fiyat değerlendirmesi sıfır model üzerinden hesaplanır.
  • Cihazın fiyatı, fiyat aralığına göre değerlendirilmesi için alıcı ve satıcı arasında aracı olmaktadır.

Her cihazın modeli, markası ve fatura bilgileri üzerinden 14 günlük iade seçeneğine göre sunulması sağlanırken, Apple, Samsung, Huawei ve Xiaomi modelleri için farklı efsane fiyatlar sunulacaktır. 

Easycep İkinci El Cep Telefonu Fiyat Aralığı 

Son eklenen cep telefonu fiyatlarına göre dönemin döviz kurları ve telefonun sıfır değeri ile fonksiyonel özelliklerine göre seçenekler sunulmaktadır. Easycep.com, teknik özelliklerini kontrol ettikten sonra, cihazın satış alanına sunulmasını onayladığı takdirde, telefon müşterilerle buluşturulmaktadır. Cep telefonu kutu içerisinde orijinal olarak verilmektedir.

Orjinal cihaz ve orijinal mekanizma konusunda Easycep hassasiyet göstererek, bütün cihazların kontrollerini titizlikle yerine getirecektir. Her cihazın kontrolü yapılır, fonksiyonel özelliklerine göre satış alanına sunulur. 

Easycep İkinci El Cep Telefonu Sat!

Cep telefonunuzu satış alanına sunmak için güvenli bir platform arayışınız varsa, Easycep bu alanda size yardımcı olacaktır. Alıcı ve satıcıların buluşmasını sağladığı bu alanda müşterilerin özel seçeneklerden yararlanmasını sağlar, uygun fiyata satış, ekonomik alım ve destek sağlar. İtibar sahibi, kurumsal bir ikinci el telefon satış platformu olarak, markalarına göre telefonların modellerini özel satış alanına sunmuş, herkesin güvenli bir şekilde alım ve satış alanından yararlanmasını sağlamıştır.