Her sayısında farklı bir şehri işleyen ve 81 İl’in Ticaret ve Sanayi Odaları ile iş dünyasını bağlı bulunduğu TOBB, DEİK, TİM, ASKON, MÜSİAD, TÜMKİAD, TÜSİAD, İTHİB gibi STK kuruluşlarının yanı sıra TBMM ve Bakanlıklara gönderilen EKOFULL Dergisi yeni sayısı yayımlandı.

Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölüm canlı izle! TRT 1 ile Mehmed: Fetihler Sultanı son bölüm izle tek parça, kesintisiz Mehmed: Fetihler Sultanı 7. bölüm canlı izle! TRT 1 ile Mehmed: Fetihler Sultanı son bölüm izle tek parça, kesintisiz

Kısa sürede adından söz ettiren EKOFULL Dergisi, Eylül ayı sayısında alanında uzaman köşe yazarlarıyla güncel konuları okurlarıyla buluşturdu.

EKOFULL Dergisi İmtiyaz Sahibi İbrahim Baykut, yaptığı açıklamasında: “Kahramanmaraş’ta ilkleri yaparak bu şehre katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Bildiğiniz gibi Kahramanmaraş, ekonomisi güçlü bir şehir. Mutfak eşyalarında toplam üretimin yüzde 60’ından fazlasını şehrimiz üretiyor. Tekstil alanında kendini kanıtlamış bir şehir. İlk sayımızı Aralık 2021’de çıkardık. EKOFULL Dergimizi çıkarmadan önce iyi araştırmalar yaptık. Nasıl bir içerik üretirsek okurlarımıza fayda sağlarızı sorguladık. Bu araştırmalarımız neticesinde iş insanlarımızın başarı hikayelerinin yer aldığı, ekonomiyi yakından takip eden okurlarımız için Türkiye’nin ihracat rakamlarını içeren, güncel ve yön veren köşe yazılarıyla doğru bilgi aktarımı yapmayı hedefleyen bir dergi çıkarmayı başardık.

Dergimizde Prof. Dr. Hüseyin Ağır, Ekonomist Hikmet Gümüşer, Dr. Ferit Önder, Proje Uzmanı Mehmet Akif Ağca ve Ekonomist Araştırmacı Yazar Şule Kirişci, köşe yazarı olarak güncel ve yerel ekonomiyi kaleme alıyorlar.

Her sayıda bir ilimizin ekonomik istatistiklerini işlediğimiz dergimiz, Türkçe ve İngilizce olarak yayımlanmaktadır.

Bu vesileyle bize destek olan, yol gösteren, yardımcı olan herkese ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum.

Okurlarımız EKOFULL Dergimizi, www.ekofull.com ve Dergilik uygulamasından takip edebilirler. Dergimizin sosyal medya hesaplarını takip etmeyen okurlarımız @eko.full instagram hesabımızdan ve @Ekofulldergisi Twitter hesaplarından bizleri takip edebilirler.” Dedi.