100 yılı aşkın süredir piyasada olan Gillette markası, 1900 yılında KingC.Gillette tarafından kurulmuştur. Tıraş ürünü olarak kullan at bıçağı ilk olarak üretilmiştir. Marka kullan at tıraş bıçağı ürününü ilk defa üreten marka tüm dünyada ve ülkemizde satış yapmaktadır. Tıraş başlığı ve yan ürünleri üreten marka kadın ve erkekler için özel ürünler tasarlamaktadır.

Markanın adı tıraş bıçaklarıyla bütünleşmiştir. Bütün tıraş bıçakları jilet olarak anılmaya başlamıştır. Erkekler her gün sakal tıraşı olduğundan dolayı Gillette ürünlerini yakından tanımaktadır. Çünkü Gillette markası kaliteli ürünler ürettiğinden beyler tarafından sıklıkla kullanılmaktadır. Bayanlar da vücutlarındaki istenmeyen tüylerden tıraş bıçakları sayesinde kurtulmaktadır. Bay ve bayanlara pratik çözümler sunduğundan Gillette markası popülerliğini sürdürmektedir.

Farklı İhtiyaçlara Gillette Ürünler

Erkekler, vücutlarındaki ve yüzündeki tüylerden kurtulmak için farklı özelliklere sahip Gillette ürünlerini kullanmaktadır. Erkeklerin tıraşları için gerekli olan bıçağın yanında jel ve köpük de üretilmektedir. Bıçak, jel ve köpükle birlikte kullanıldığında ciltte kızarıklık, kesik ve çizik gibi sorunlar yaşanmadan tıraş gerçekleşir.

Marka baylar kadar bayanlar tarafından da kullanılmaktadır. Bayanlar için üretilen Gillette ürünleri 3 grupta toplanmaktadır. Tıraş makineleri, tıraş jelleri ve kullan ar tıraş bıçaklarıdır. Bayanlara özel olan tıraş makineleri Simply Venüs, Venüs Swirl, Venüs Klasik, Venüs Snap ve Venüs Breeze serisi olarak üretilmektedir. Cildi köpürterek kaygan zeminde harika sonuçlar alınmasını sağlar. Yüksek performans elde etmek için Gillette ürünlerinden birini tercih edip kullanabilirsiniz. https://www.cosmetica.com.tr/gillette/ sayfasında bu ürünleri inceleyebilirsiniz.