Markanıza faaliyet planı sunarak, harcamalarınız ve e ticaret alanındaki potansiyeliniz üzerine danışmanlık hizmeti vermekte olan Girişim Destek, girişim alanında yeni olan  şirketler için dijital pazarlama alanında da destek olmaktadır. Potansiyel müşterilerinize odaklanmak ve beklentilerini karşılarken düşük bütçeli harcamalar yapmak hızlı ilerlemenizi sağlar, yatırımlarınızın planlı olmasına etki eder. 

Girişim Destek Faaliyet Planlaması 

Faaliyet alanınızda kullanacağınız e ticaret sayfası, satış stratejileriniz ve kurumsal yapınız üzerine verimli bir yolculuğa hazır olabilirsiniz. Potansiyel müşterilerinizi kazanmak için büyük harcamalar değil, planlı harcamalar yaparak, tasarruflu şekilde çalışma hayatında ilerleyebilirsiniz. 

  • Stratejik çalışmalarda destek ve danışmanlık hizmeti
  • Potansiyel müşterilerinizi anlayın ve yatırımlarınızı bu yönde odaklayın.
  • Büyük harcamalar yapmadan, girişim alanında hızlı bir şekilde ilerleyin.
  • Dijital platformlar ve e ticaret hizmetleri kapsamında kurumsal kimlik edinmenin avantajları üzerine bilgi edinin.

Danışmanlık hizmetiyle çalışmalarınızda odaklanmanız gereken noktalar ve eksik kalan düzenlemelerle ilgili bilgi edinir, çalışmalarınızı bu alanda odaklarsınız.

Girişim Destek Hizmet Paketi 

Girişim destek, faaliyet alanınıza yönelik planlama yapma yolunda ilerlerken, size danışmanlık hizmeti vererek, kısa yolları bulmanızı sağlayacaktır. Potansiyel müşterilerinizin, yatırım alanlarınızın ve doğru çalışma modelinizin hangisi olacağına karar verirken, danışmanlık hizmetiyle bu süreci hızlandırırsınız. Kurumsal özelliklerinizi parlatmak, planlı ve stratejik çalışmalara yönelmek, dijital platformlar üzerinden gelişiminizi tamamlamak için danışma hizmetinden yararlanmanız yeterli olacaktır. Markanızı ve firmanızı her zaman ileriye dönük çalışmalarla bütünleştirerek, herkesin güvenle kurumsal bir çalışma disiplinine sahip olabileceği alanların oluşmasını sağlamak hizmet kapsamındadır.  

  • E ticaret paketleri
  • Yanındayız paketi
  • Kuruluş destek paketi
  • Tam destek paketi

Hizmet kapsamında, girişimlerinize katkı sağlayacak danışmanlık hizmeti sunarak, çalışma alanınızla ilgili stratejiler belirlmenize yardımcı olacaktır. 

Girişim Destek Telefonla Bilgi Al!  

Girişim destek hizmetlerinden yararlanmak için merkez ofis üzerinden 0850 255 0764 numarasıyla irtibat kurarak destek alabilirsiniz. Aynı zamanda [email protected] adresine mail göndererek, sorularınızı ve sorunlarınızı paylaşabilir, faaliyet, yatırım planlaması  ve e ticaret alanında 7/ 24 destek almaya devam edebileceğiniz gelişmiş iletişim alanlarından yararlanabilirsiniz. Girisimdestek.com her zaman yanınızda olarak, başarılı bir yolda ilerlemenize destek sağlayacaktır.