Kedi, köpek, kemirgen, muhabbet kuşu gibi hayvanlar evde beslenip bakılabilen evcil canlılardır. Bu canlılara sahiplik yapabilmek için internet üzerinde birçok forum ve site bulunduğu görülür. Her internet ortamının gerekli güven ortamını sağlayamaması nedeniyle hayvan sahiplenmek veya almak isteyenler yeni arayışlara girerler. Pati Sahiplen sitesi bu arayışa son veriyor. Güvenilir ortamı titizlikle hazırlayan site, alıcı ve satıcı arasındaki doğru iletişime olanak sağlıyor.

Evcil Hayvan Satış İlanı Açın

Pati Sahiplen sitesinde satılık köpek ilanı basit işlemlerle açılabiliyor. Siteye üye olduktan sonra “ilan ver” butonu kullanılarak hızlı bir şekilde ilan oluşturulabiliyor. Evcil hayvan ile ilgili çeşitli bilgilerin yanı sıra konum ve fiyat gibi bilgiler de ilana ekleniyor. pomeranian boo gibi özel türler bu ilanlar sayesinde alıcılarla buluşuyor. İlk üyeliklerde 3 adet ücretsiz ilan verilebilirken, site tarafından sunulan ekstra paketler satın alınarak hızlı bir satışın önü açılıyor. Paket alımıyla ilan üst sıralarda daha çok alıcıya gösteriliyor.

Evcil Hayvan Satın Alın

Alıcılar için site üzerinde yüzlerce kategori bulunmaktadır. Satılık kedi kategorilerinde bulunması kolay olmayan cinslerin yer aldığı görülür. İlanlar incelenerek satıcılarla iletişim kurulabilir. Bazı ilanlarda sabit fiyat bulunurken, bazılarında fiyat bilgisi için satıcıya ulaşmak gerekmektedir. Pati Sahiplen sitesinin oluşturduğu bu güvenli platformda evcil hayvan satın alımı hızlıca yapılabilmektedir. Satın almak yerine sahiplenme yolunu tercih edenler için yine çok sayıda kategoriye erişmek mümkündür.