Yasal olarak oynanan oyunlar arasında bulunan İddaa, basketbol ve futbol başta olmak üzere pek çok spor müsabakaları hakkında oynanabiliyor. Likya'da turnuvalarda bulunan maçların skorlarını doğru tahmin etmeye dayalı olarak oynanır. Bazı spor müsabakalarında canlı İddaa olabiliyor yani karşılaşma başladıktan sonra da tahmin edilebiliyor. Bazılarına ise maça başlamadan önce tahmin etme gerekir. Son zamanlarda sıklıkla karşımıza çıkan İddaa nedir? Dahası nasıl oynanır? İşte merak edilen ayrıntıların tamamı!

İddaa Programı Nedir?

Yapılacak olan maçlar ile alakalı;

  • Haftanın hangi günü hangi saatinde yapılacak?
  • Oyun oranları nelerdir?
  • Müsabakalar hakkında gerekli bilgiler yer alır.

İddaa programı içerisinde müsabakalar günlere, liglere, spor dallarına ve turnuvalara göre ayrılır. Şans oyunu oynayacaklara ulaşım kolaylığı sağlar. 18 yaşını doldurmuş olan Türk vatandaşı herkes bu oyunu oynayabilir. Ayrıca yabancı kimlik numarası bulunan kişiler de bu oyunu oynayabiliyor. Bütün bu bilgiler ışığında son zamanlarda İddaa oynama konusunda yoğun bir talebin bulunduğu da bilinmektedir.

Yerli ve yabancı liglerdeki spor müsabakalarının;

  • Kesin maç sonuçları
  • İlk yarı ve maçın kesin sonuçları
  • Maç skoru
  • Maçtaki toplam gol sayısı
  • Gol sayısı 2 ve altında mı?
  • Gol sayısı 3 ve üzerinde mi?

Durumlarından hangisine sahip olduğunu tahmin ederek iddaa oynanıyor. Karşılaşmanın sonuçları doğru şekilde tahmin edilirse maddi kazanç elde ediliyor. İnternet üzerinden elektronik bayiler aracılığı ile ya da sabit bayiler aracılığı ile kuponlar oluşturulabilir. Türkiye'de her ilde sabit bayi vardır. Ancak ulaşmanın kolay olması bakımından elektronik bayiler daha çok tercih edilir.

Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir? Esra Erol Tülay Güney kimdir? Esra Erol Tülay Güney - Songül Arslan olayı nedir?

İddaa programı sayesinde karşılaşmalar hakkında detaylı bilgi sahip olduktan sonra kupon oluşturmak daha sağlıklı. İddaa programları maçların kodları hakkında bilgi sahibi olmanıza olanak sağlıyor. Kupon oluştururken maçların kodlarını doğru şekilde girmek önemli. Maç kodları 5 hanelidir. Bu kodlar yanlış girildiğinde kuponlarınız iptal olmaz ve ücret iadesi almazsınız. Maç başladığı andan itibaren canlı maç sonuçlarını belirli internet siteleri aracılığı ile takip ederek kazançlarınızı görebilirsiniz. Tüm iddaa sonuçları hakkında bilgi almak ve canlı skor takip etmek için ziyaret edebilirsiniz https://www.macskorlari.net/